SAVRŠEN PREDLOG ZA RUČAK: Pasulj sa kobasicom zapečen u rerni
26. 07. 2024. u 11:41
Malo pasulja, luka, začini i kobasice po izboru, biće dovoljne da napravite ovo sjajno jelo.
Najnovije iz rubrike

ROLNICE OD LISNATOG TESTA: Brz i ukusan zalogaj sa šunkom i sirom
Sve što vam je potrebno su četiri osnovna sastojka i dvadesetak minuta u rerni. Miris koji će se proširiti kuhinjom obećava ukusan rezultat, a hrskava kora u kombinaciji sa rastopljenim sirom i šunkom – zadovoljstvo za sva čula.
08. 10. 2025. u 15:07

RECEPT ZA SLAVSKU SARMU: Tradicija stara 100 godina, a miris obara sa nogu
RECEPT za slavsku sarmu se godinama prenosi, a postao je viralan jer garantuje da će biti savršeno čvrsta spolja i sočna iznutra.
08. 10. 2025. u 14:45

KROMPIR ČORBA: Domaća, mirisna i zasitna
Kada požele da se vrate ukusu domaće kuhinje, mnogi posežu za starim dobrim receptima poput krompir čorbe. Ova verzija donosi nešto više – kremastu teksturu, miris začinskog bilja i punoću ukusa zahvaljujući kobasici i bogatom povrću. Savršeno jelo za hladne dane ili nedeljnu večeru uz porodicu.
08. 10. 2025. u 13:37

TAJNA SAVRŠENE PALENTE: Ukusan i brz obrok
PALENTA je jedno od najstarijih i najomiljenijih jela na Balkanu, poznata po svojoj jednostavnosti, hranljivosti i svestranosti.
08. 10. 2025. u 07:50

PEČENE JABUKE SA CIMETOM I ORASIMA: Miris jeseni u rerni
Nema ništa prijatnije od doma koji miriše na pečene jabuke, cimet i med. Ovaj tradicionalni desert ne samo da je lak za pripremu, već je zdraviji od većine slatkiša. Savršen je za poslepodnevnu užinu, porodični ručak ili kao topla slatka večera.
08. 10. 2025. u 06:23
Komentari (0)