Đuveč je jedno od onih jela za koje vam nije potrebno ni veliko iskustvo ni mnogo vremena za pripremu. Idealan je ručak na kašiku, a zadovoljiće nepca i ljubitelja mesa i povrća.
Povezane vesti
NAPRAVITE NAJUKUSNIJI RUČAK: Pirinač sa pečurkama i mesom
Lako se pravi, a svima uspe iz prve.
21. 11. 2024. u 11:18
NAJLEPŠE JELO KOJE MOŽETE PROBATI: Turski gulaš, osvaja svakog već pri prvom zalogaju
Kombinovanjem raznog povrća, začina i mesa dobija se poseban ukusu koji se ne zaboravlja! A jedno pravilo je najvažnije - polako se krčka.
29. 10. 2024. u 14:20
TAKO JEDNOSTAVAN I ODLIČAN RUČAK: Kombinacija palente, povrća i sira
Kada nemate puno vremena za kuvanje ovaj recept je odličan izbor.
15. 09. 2024. u 10:00
PILETINA SA KARIJEM I PIRINČOM: Savršen ručak za 20 minuta
Recept za sočnu kari piletinu će sigurno da vam spase dan jer se brzo sprema, a ujedno ćete imati lep, zasitan i zdrav ručak.
16. 08. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike
SPREME SE OČAS POSLA, A SAVRŠENOG SU UKUSA: Torone sa bademom - Slatkiš koji Italijanke pripremaju često tokom zime
Ovaj slatkiš, nalik karamel bombonama, pravi je specijalitet koji skoro svaka Italijanka zna da napravi, a svi ga prosto obožavaju.
22. 11. 2024. u 13:03
DA LI STE PROBALI GOZLEME: Ovo je drugi naziv za preukusne turske palačinke
Ako ste imali priliku da uživate u kulinarskim čarolijama Turske, sigurno ste videli ili probali njihove čuvene palačinkice, zvane gozleme.
22. 11. 2024. u 11:49
ČORBA OD CELERA I KROMPIRA: Priprema se brzo i lako, a veoma je ukusna
Čuva zdravlje, a odlična je i za nepca.
22. 11. 2024. u 11:00
NAJUKUSNIJI MINJONI PO RECEPTU NAŠIH BAKA: Mali, slatki, šareni, simpatični i pre svega ukusni
Minjoni se mogu ukrašavati i praviti za najrazličitije vrste slavlja, a vaši gosti će biti oduševljeni.
22. 11. 2024. u 09:00
PROJA SA ČVARCIMA: Doručak, večera, ili predjelo na proslavi - Odgovaraće u svakoj prilici
Proja sa čvarcima se odlično kombinuje sa predjelom, salatama ili glavnim jelom, možete je jesti svaki dan, ali je super izbor i za neku proslavu.
22. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)