OBAVEZNO PROBAJTE: Svinjska kolenica u pivu
30. 07. 2024. u 14:44
Specijalitet koji se lako pravi, a lepi se za nepca.
Najnovije iz rubrike
SLAVSKA SARMA KAKVA SE SPREMALA I PRE 100 GODINA: Jedini recept koji vam je potreban!
SARMA je nezaobilazan deo svake slavske trpeze i jedno od onih jela koje okuplja porodicu oko stola.
25. 10. 2025. u 18:00
PITA SA ŠUNKOM, SIROM I KAČKAVALJEM: Tajna njenog savršenog ukusa i neverovatne sočnosti krije se u posebnom prelivu (RECEPT/VIDEO)
PONEKAD je za sreću potrebno samo parče dobre, slane pite!
25. 10. 2025. u 13:03
KUPUS U PARADJZ SOSU: Jednostavno, lagano i neodoljivo
Ovo lagano, aromatično jelo od kupusa i paradajza savršeno je i kao prilog i kao samostalno vegetarijansko jelo. Dinstani kupus upija ukus paradajza i začina, pa je svaka kašika puna toplote i domaćeg ukusa.
25. 10. 2025. u 07:00
RECEPT ZA POSLASTICU SA ŠLJIVAMA: Isprobajte savršen jesenji desert (VIDEO)
OVA "palačinka sa šljivama" nije obična, tanka palačinka, već je napraviljena zahvaljujući starinskoj tajni iskusnih domaćica zbog koje je testo neverovatno rastresito i mekano, kao najbolji biskvit za tortu.
24. 10. 2025. u 15:10
POHOVANE PEČURKE: Hrskava užina za svaki dan
POHOVANE pečurke su jednostavno savršene: zlatno-hrskave spolja, sočne iznutra. Idealne su kao užina, predjelo ili prilog uz ručak.
24. 10. 2025. u 08:38
Komentari (0)