Svima je poznato da je Leskovac prestonica autentičnog roštilja. Leto je idealno vreme za pripremu roštilja, bilo da ste u prirodi, dvorištu, na terasi. Ovaj recept za leskovačke uštipke od mesa iskoristite da uz druženje i roštiljanje sa porodicom i prijateljima, probate veoma ukusan specijalitet ovog kraja.
Povezane vesti
![RECEPT ZA KREMASTE KRMENADLE U SOSU OD SENFA: Sočne i neodoljive RECEPT ZA KREMASTE KRMENADLE U SOSU OD SENFA: Sočne i neodoljive](/data/images/2024-06-06/493290_shutterstock-krmenadle-u-sosu_kf.jpg?time=1717684642)
RECEPT ZA KREMASTE KRMENADLE U SOSU OD SENFA: Sočne i neodoljive
Kremaste krmenadle u sosu od senfa prave se sa pavlakom za kuvanje i sokom od jabuke.
06. 06. 2024. u 16:37
![NAŠ PREDLOG ZA RUČAK: Krmenadle na italijanski način, nema boljeg ručka NAŠ PREDLOG ZA RUČAK: Krmenadle na italijanski način, nema boljeg ručka](/data/images/2024-05-30/490336_shutterstock-meso-u-sosu_kf.jpg?time=1717280228)
NAŠ PREDLOG ZA RUČAK: Krmenadle na italijanski način, nema boljeg ručka
Mekane krmenadle iz tiganja, sočne i ukusne.
02. 06. 2024. u 11:00
![LESKOVAČKA MUĆKALICA: Južnjački specijalitet koji ćete u slast pojesti LESKOVAČKA MUĆKALICA: Južnjački specijalitet koji ćete u slast pojesti](/data/images/2023-08-10/384590_satara_kf.jpg?time=1715872142)
LESKOVAČKA MUĆKALICA: Južnjački specijalitet koji ćete u slast pojesti
Tradicionalno jelo od mesa i povrća, savršen izbor za ručak.
16. 05. 2024. u 19:00
![NAJBOLJI ORIGINALNI ĆEVAPI: Recept više nije tajna NAJBOLJI ORIGINALNI ĆEVAPI: Recept više nije tajna](/data/images/2024-04-29/477918_shutterstock-2228435805_kf.jpg?time=1714955234)
NAJBOLJI ORIGINALNI ĆEVAPI: Recept više nije tajna
Ukoliko volite da jedete ćevape sigurno znate da oni nisu isti na svakom mestu.
06. 05. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
![OVO JOŠ NISTE PROBALI: Burgeri od pirinča koje će vas zasititi OVO JOŠ NISTE PROBALI: Burgeri od pirinča koje će vas zasititi](/data/images/2024-08-07/515113_shutterstock-burgeri-od-pirinca_kf.jpg?time=1723046612)
OVO JOŠ NISTE PROBALI: Burgeri od pirinča koje će vas zasititi
Neobično jelo, ali ukusno. Možete ga kozumirati uz različite priloge.
07. 08. 2024. u 20:00
![POHOVANE PIVSKE LIGNJE KOJE SVAKO MORA DA PROBA: Klopa za dušu i stomak POHOVANE PIVSKE LIGNJE KOJE SVAKO MORA DA PROBA: Klopa za dušu i stomak](/data/images/2024-08-07/514982_shutterstock-pohovane-lignje_kf.jpg?time=1723044008)
POHOVANE PIVSKE LIGNJE KOJE SVAKO MORA DA PROBA: Klopa za dušu i stomak
Hrskave, pohovane pivske lignje, pa još sa kriškom limuna i pravim dip-sosom sa strane - opis prave kulinarske fantazije.
07. 08. 2024. u 18:00
![KAKO SE PRAVI APEROL SPRITZ: Najpopularniji letnji koktel koji su Italijani decenijama krili od sveta KAKO SE PRAVI APEROL SPRITZ: Najpopularniji letnji koktel koji su Italijani decenijama krili od sveta](/data/images/2024-08-07/515081_shutterstock-aperol_kf.jpg?time=1723044193)
KAKO SE PRAVI APEROL SPRITZ: Najpopularniji letnji koktel koji su Italijani decenijama krili od sveta
Aperol spritz je koktel koji danas izuzetno popularan, a zapravo se već odavno pije u Italiji. Nekada se pio u njihovim konobama, a koreni ovog koktela datiraju još od 19. veka.
07. 08. 2024. u 17:23
![VEGETARIJANSKE PUNJENE PAPRIKE: Bogat ukus omiljenih namirnica VEGETARIJANSKE PUNJENE PAPRIKE: Bogat ukus omiljenih namirnica](/data/images/2023-07-05/371318_punj_kf.jpg?time=1723041322)
VEGETARIJANSKE PUNJENE PAPRIKE: Bogat ukus omiljenih namirnica
Kada je paprika u glavnoj ulozi, znajte da je zagarantovan pravi gurmanluk. Čime god da ih napunite, dobićete savršen ručak ili večeru sa crvenim, žutim ili zelenim kraljicama leta.
07. 08. 2024. u 16:35
![KORNET TORTA: Savršeno kremasta, topi se u ustima, jedan sastojak joj daje neverovatan šmek KORNET TORTA: Savršeno kremasta, topi se u ustima, jedan sastojak joj daje neverovatan šmek](/data/images/2024-08-07/514839_330329-kornet-torta_kf.jpg?time=1723024385)
KORNET TORTA: Savršeno kremasta, topi se u ustima, jedan sastojak joj daje neverovatan šmek
Jedna savršena poslastica kao izmišljena za ove tople dane pred nama.
07. 08. 2024. u 15:00
Komentari (0)