Jela od bukovače poslednjih godina sve su popularnija kod nas, posebno jer su odlična zamena za mesni obrok. Odličnog su ukusa, lako se pripremaju, a odlično kombinuju sa drugim namirnicama.
Povezane vesti
SAVRŠEN ZA SLAVLJA, ALI I ZA SVAKI DAN: Domaći rolovani hleb sa belim lukom i peršunom, uživaćete u svakom zalogaju (VIDEO)
DOMAĆI hleb sa belim lukom i peršunom se savija kao rolat. Vrlo je začinjen, aromatičan i dekorativan.
21. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
OVAJ NAPITAK JE BOMBA ZA IMUNITET: Obavezno probajte čaj od đumbira, idealan je za hladne i snežne dane
Čaj od đumbira pun je vitamina i minerala, a i dobar je za mršavljenje. Sadrži kalcijum, magnezijum, vitamine B6 i C, a bogat je gingerolom.
22. 11. 2024. u 16:30
LAGANA SUPA OD TIKVICA: Mirisna i zdrava, a popravlja dan u trenu
Od ovog povrća neutralnog ukusa mogu da se prave najrazličitija jela, a naš današnji predlog je da probate i supu od tikvica
22. 11. 2024. u 15:00
SPREME SE OČAS POSLA, A SAVRŠENOG SU UKUSA: Torone sa bademom - Slatkiš koji Italijanke pripremaju često tokom zime
Ovaj slatkiš, nalik karamel bombonama, pravi je specijalitet koji skoro svaka Italijanka zna da napravi, a svi ga prosto obožavaju.
22. 11. 2024. u 13:03
DA LI STE PROBALI GOZLEME: Ovo je drugi naziv za preukusne turske palačinke
Ako ste imali priliku da uživate u kulinarskim čarolijama Turske, sigurno ste videli ili probali njihove čuvene palačinkice, zvane gozleme.
22. 11. 2024. u 11:49
ČORBA OD CELERA I KROMPIRA: Priprema se brzo i lako, a veoma je ukusna
Čuva zdravlje, a odlična je i za nepca.
22. 11. 2024. u 11:00
Komentari (0)