JUNEĆA DŽIGERICA U PARADAJZ SOSU: Jeftino, a vrhunski ukusno jelo
14. 08. 2024. u 20:00
Ovo jelo kombinuje svežinu paradajza sa bogatim ukusom džigerice, a uz dodatak začina i testenina stvara savršenu harmoniju ukusa.
Povezane vesti
RINFLAJŠ SA TRI SOSA: Klasik za sva vremena
Kuvano meso i povrće su starinski način da se započne svečani ručak. Još kada se dodaju sosovi, rapsodija ukusa počinje.
15. 12. 2024. u 13:52
Najnovije iz rubrike
FENOMENALNA ČUPAVAC TORTA: Kremasta, sočna, ne peče se i pravi očas posla (VIDEO)
Nepečena kremasta poslastica sa najjednostavnijom pripremom na svetu.
22. 12. 2024. u 15:00
SLASNA, A POSNA: Pita sa kupusom i prazilukom
Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo.
22. 12. 2024. u 13:00Novosti online
PREDJELO ZA DECEMBARSKE DANE: Begova čorba, svaka kašika krepi telo i greje dušu
Begova čorba je puna povrća i mesa, nezaobilazno je predjelo svakog dobrog ručka.
22. 12. 2024. u 11:00Novosti online
RECEPT ZA ČIKEN NAGETS: Još hrskaviji nego u restoranima brze hrane
Pileći medaljoni ili kako ih svi popularno nazivamo čiken nagetsi savršen je način da obradujete ukućane za ručak. Pored toga što se veoma brzo prave, ovakav recept omiljen je upravo zbog toga što meso ostaje sočno iznutra a zadržava zlatnu i hrskavu koricu spolja.
22. 12. 2024. u 09:00
DOMAĆE KIFLICE SA VIRŠLAMA: Doručak gotov za čas, a kiflice nikad mekanije
Testo se lako priprema, a možete ga čuvati i par dana u frižideru. Od jedne mere ovog testa dobićete 12 kiflica.
22. 12. 2024. u 07:00Novosti online
Komentari (0)