SARMA kao sarma, reći će neko, ali ako ovo jelo napravite sa listovima vinove loze imaće specifičan i zanimljiv ukus.
Povezane vesti
SA UKUSOM LIMUNA I MORA: Piletina lemonato, savršen obrok za ove vrele dane
IZ Grčke stiže specijalitet piletina lemonato, koji predstavlja pravi lagani ručak, tako da potpuno odgovara vrelim letnjim danima kada se ne može obilno jesti.
31. 08. 2024. u 09:30
Najnovije iz rubrike
ODUŠEVITE GOSTE SLAVSKOM TRPEZOM: Korpice sa piletinom, idealno posluženje za Aranđelovdan
SLAVSKE korpice filuju se dimljenom piletinom, krompirom, jajetom i sirom, vrlo su zgodne kao predjelo i zalogajčići na proslavama.
19. 11. 2024. u 16:00
KRALJICA MEĐU SLAVSKIM POSLASTICAMA: Minjon torta - kremasto savršenstvo spoja lešnika, badema, oraha i čokolade (VIDEO)
Kada napravite minjon tortu, budite sigurni da će ona ispuniti sva očekivanja vaših gostiju na slavi.
19. 11. 2024. u 14:30
SAVRŠENO PREDJELO ZA ARANĐELOVDAN: Tradicionalan, a jednostavan recept za pihtije neodoljivog ukusa
Slavske pihtije pune su mesa, savršeno dekorisane i jedno od predjela koje se mora naći na vašoj trpezi.
19. 11. 2024. u 12:52
TORTA ŠPANSKI VETAR: Recept sa kojim nema greške
Kremasta, bogata i neprolazna poslastica.
19. 11. 2024. u 11:00
POLJSKA ČORBA: Spoj ukusa i tradicije
Ukusna, domaća čorba koju ćete sasvim sigurno bar jednom nedeljno da uvrstite u svoj jelovnik.
19. 11. 2024. u 09:00
Komentari (0)