Paprikaš od tikvica možete spremiti za samo pola sata. Reč je o izuzetno hranljivom jelu.
Povezane vesti
PIRE OD TIKVICA: Jednostavan i zdrav prilog
U sezoni su tikvice veoma jeftine, a pire od ovog povrća je lagan i dijetalan! Sprema se brzo i odlično kombinuje.
06. 09. 2024. u 11:30
GRILOVANO POVRĆE NA MASLACU: Super brz ručak očas posla
Lagana varijanta za brz i zdrav ručak.
14. 07. 2024. u 10:00
PIJANE ĆUFTE SA MLADIM KROMPIRIĆIMA: Ovo je ručak kojeg se retki sećaju, ali ukus je toliko lep da ćete ga spremati često
Sočan i ukusan ručak.
27. 06. 2024. u 10:00
DANAŠNJI UKUSAN RUČAK: Domaći pileći paprikaš, nema lakšeg recepta, a imaćete izdašan ručak za celu porodicu
Donosimo vam najbolji recept za pileći krompir paprikaš, kojem nema ravnog.
06. 06. 2024. u 11:00
SUPA OD SPANAĆA: Puna je vitamina i minerala koji će očistititi organizam od toksina
Supa od spanaća je izuzetno zdrava, sadrži puno vitamina, minerala i vlakana, a pomoći će vam da istopite masne naslage.
08. 09. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
ALVA SA GRIZOM: Orijentalni slatkiš, a najbolje ide uz šoljicu kafe
Alva ili halva je poslastica koja potiče sa Bliskog istoka, ime alva dolazi od arapske reči halva, koja u prevodu znači slatkiš.
11. 09. 2024. u 12:00
FLAMBIRANE PALAČINKE: Poslastica kojoj nisu odolele generacije
Flambirane palačinke zahtevaju malo pripreme i strpljenja, ali su zaista sočne zbog sosa.
11. 09. 2024. u 10:59
POHOVANO BELO MESO IZ RERNE: Sočni zalogaji za čistu desetku
Ovako spremljeno meso je izvanredno mekano i sočno sa neodoljivo hrskavom koricom.
11. 09. 2024. u 10:00
BRIOŠ: Francuski slatki hleb, zamirisaće celim domom
Svaka država se ponosi svojim kulinarskim majstorijama i ukusima, pa je često teško izdvojiti onaj najbolji. Francuska je poznata po svojim receptima od testa, pa je ovaj slatki hleb pridobio mnogo simpatija.
11. 09. 2024. u 07:00
MEKE, VAZDUŠASTE, SA MIRISOM DETINJSTVA: Domaće kiflice sa borovnicom, uživaćete u svakom zalogaju
JEDNA od poslastica koja nas podseća na detinjstvo su - kiflice.
10. 09. 2024. u 21:28
Komentari (0)