Pržena boranija sa piletinom je lepo začinjena i savršeno ide uz pirinač.
Povezane vesti
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Grašak s piletinom u paradajz sosu
Grašak s piletinom u paradajz sosu je jelo na kašiku kome niko neće odoleti.
11. 11. 2024. u 10:00
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
KOBASICE U SLATKO-SLANOM SOSU: Jeftin obrok od samo pet sastojaka
Kobasice pripremljene na ovaj način su vrlo jeftin obrok koji će oduševiti sve štedljive domaćice, a pravi se od samo pet sastojaka.
09. 10. 2024. u 07:00
Najnovije iz rubrike
KAKO DA BRZO UKLONITE SVE MIRISE POSLE SPREMANJA HRANE: Oba sastojka imate u kući
Neprijatni mirisi tokom kuvanja su redovna pojava, ali postoji izvrstan trik sa vodom i sirćetom, pomoću kog ćete neutralisati svaki ružan miris.
18. 11. 2024. u 19:49
RECEPT ZA ČIZKEJK: Omiljena torta od 3 sloja, topi se u ustima
Jedna od najpoznatijih torti. Neodoljiva slatko kisela poslastica sa crvenim voćem, sirom i mlevenim keksom, idealna za sve ljubitelje voćnih i osvežavajućih slatkiša.
18. 11. 2024. u 17:00
PASULJ SA KISELIM KUPUSOM I SLANINOM: Sočan i slastan, rapsodija ukusa kojoj ćete se stalno vraćati
Pasulj sa kiselim kupusom i slaninom, savršenstvo bez mane.
18. 11. 2024. u 13:04
RECEPT ZA NAJSOČNIJU BAKLAVU SA PISTAĆIMA: Ovakvu do sada niste jeli
Neodoljiva i sočna, a pistaći joj daju poseban šmek.
18. 11. 2024. u 12:00
DOMAĆA POSNA PAŠTETA OD SOČIVA: Jednostavno se priprema i odličan je namaz za svaku priliku
Danas vam predstavljamo recept za preukusni namaz od sočiva, koji sadrži visok udeo proteina, malo masti i kalorija te je fantastičan izbor za sve koji žele da povedu računa o svojoj ishrani ili za one koji poste.
18. 11. 2024. u 11:30
Komentari (0)