ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
Povezane vesti
HRSKAVO I SOČNO, PRSTE DA POLIŽETE: Pileće belo meso punjeno sirom i majčinom dušicom, savršeno za nedeljni ručak
NEDELjA je dan kada je obično porodica na okupu, pa je to idealna prilika da se za ručak spremi nešto posebno ukusno.
20. 10. 2024. u 07:00
PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Ajmokac sa piletinom i spanaćem
Ajmokac je brzo i jednostavno jelo koje će vas vratiti u detinjstvo i bakinu kuhinju. Postoje različite varijante recepta, a mi vam danas predlažemo ovaj sa spanaćem.
07. 10. 2024. u 07:00
NAPRAVITE SUPER UKUSAN RUČAK: Piletina sa graškom i pečurkama u kremastom sosu
Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
01. 10. 2024. u 09:00
DOMAĆI MLINCI SA PILETINOM: Recept za brzinski ručak za celu porodicu
Ukoliko ih spremate na ovakav način, postaće vaše omiljeno jelo. Lako a preukusno.
11. 12. 2024. u 11:12
ŠPAGETI NA TOSKANSKI NAČIN S PILEĆIM MESOM: Lagano jelo, bogatog ukusa
Ako volite italijansku kuhinju, onda će ova pasta čiji recept potiče iz Toskane da vas oduševi.
05. 12. 2024. u 12:00
Najnovije iz rubrike
POSNA PITA SA PEČURKAMA: Brzo se priprema i garantuje savršen ukus
Ako tražite jednostavan i ukusan recept za posni obrok, ova pita sa pečurkama je pravi izbor. Kombinacija hrskavih kora i bogatog nadeva od pečuraka čini je idealnom za ručak, večeru ili posluženje gostima.
18. 12. 2024. u 07:00
KREMASTI SUTLIJAŠ SA PUDINGOM: Neodoljiva poslastica koju morate da isprobate
Omiljeni desert svih generacija spremljen na malo drugačiji način.
17. 12. 2024. u 16:00
KREMASTA POSNA SALATA SA KROMPIROM I CRVENIM LUKOM: Savršeno predjelo koje ćete obožavati
Posna salata sa krompirom i crvenim lukom je vrlo izdašna, aromatična i savršen dodatak slavskoj trpezi.
17. 12. 2024. u 15:00
SUPA OD ŠARGAREPE I LUKA: Jelo na kašiku za malo para
Ova supa se brzo sprema, a veoma je ukusna.
17. 12. 2024. u 13:00
POSNI NAMAZ OD SPANAĆA: Namažite ga na tost ili dodajte kao prilog
Napravićete brzo i lako, a slaže se uz sve. Dodajte ribi, mesu i vaše jelo će dobiti potpuno novu čar.
17. 12. 2024. u 13:00
Komentari (0)