Uživajte u neodoljivo dobrom ručku!
Povezane vesti
ĆUFTE IZ RERNE SA SOSOM OD MAJONEZA I BELOG LUKA: Kada ih jednom probate, pravićete ih stalno
Ukus savršenstva na vašem stolu.
05. 11. 2024. u 13:34
ZAPEČENE NJOKE SA MLEVENIM MESOM: Jelo koje će vas zadiviti savršenom kombinacijom ukusa
Ako nemate ideju šta da spremite za ručak ili večeru, zapečene njoke sa mlevenim mesom u paradajz sosu su naš predlog.
28. 09. 2024. u 10:00
SAVRŠEN SPOJ MESA I KROMPIRA: Probajte ovaj starinski recept za preukusnu musaku, od nje nema bolje
Savršen spoj mesa i krompira, spremite omiljeni domaći specijalitet koji vraća u detinjstvo.
26. 09. 2024. u 07:00
KROKETI OD KROMPIRA SA MLEVENIM MESOM: Hrskavi spolja i puni fila, a odlični su i kada se ohlade
Kroketi od krompira su uvek sjajan način da napravite jelo od jednostavnih sastojaka, a da pritom bude savršeno ukusno.
11. 09. 2024. u 14:33
UKUSNA I DRUGAČIJA: Musaka od starog hleba
Brzinski ručak koji će da obožava cela porodica.
05. 09. 2024. u 12:00
Najnovije iz rubrike
SAVRŠEN RUČAK MOŽE I BEZ MESA: Preukusne veganske lazanje
Probajte lazanju sa preukusnim filom koji će vam postati omiljen.
24. 11. 2024. u 10:00
KREMASTA, SOČNA, A SPREMA SE OČAS POSLA: Brza keks torta, nećete moći da joj odolite (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za brzu keks tortu, koja se sprema očas posla.
23. 11. 2024. u 13:00
NAJUKUSNIJI PILEĆI FILE SA SIROM I PARADAJZOM: Uživaćete u svakom zalogaju ovog jela (VIDEO)
Rolovani pileći file sa sirom i paradajzom se peče u sosu od paradajz paste i pavlake, vrlo je atraktivan, poput jela iz restorana.
23. 11. 2024. u 10:00
SALATA SA PILETINOM, ŠAMPINJONIMA I ŠARGAREPOM: Odličan prilog uz svako jelo, a brzo se sprema
Vreme je slava, a svaku slavsku trpezu možete obogatiti ukusnim salatama kakva je ova.
23. 11. 2024. u 07:00
ČUVENA MAKEDONSKA PASTRMAJLIJA: Specijalitet neodoljivog ukusa
Pastrmajlija je specijalitet kojim se ponosi makedonska kuhinja, a specifičan je za okolinu Štipa. Glavni sastojci ovog jela kojim se diči makedonska kuhinja su testo i meso.
22. 11. 2024. u 18:49
Komentari (0)