RECEPT ZA BOLONJEZE: Ukus koji svi dobro poznajemo
08. 12. 2024. u 11:00
Bolonjeze sos ima vrlo specifičan ukus, koji se ne zaboravlja. Ako dugo niste pripremali ovaj dragulj italijanske kuhinje, onda je pravo vreme da to učinite i obradujete ukućane.
Povezane vesti

PASTA BOLONJEZE: Recept za italijansko jelo
PASTA bolonjeze je klasično italijansko jelo koje spaja punoću ukusa mesnog sosa sa omiljenom testeninom. Danas sa vama delimo proveren recept za ovu domaću pastu koju svi vole.
17. 07. 2025. u 08:00
Najnovije iz rubrike

RECEPT ZA BELOLUČANE PAPRIKE: Zaludele sve domaćice, a prave se brže od ajvara
ZABORAVITE na dosadne tegle koje stoje godinama, novi hit na trpezama je belolučana paprika u tegli, specijalitet koji svi traže.
03. 10. 2025. u 15:32

LJUTENICA SA ŠARGAREPOM I PAPRIČICAMA: Prema bakinom receptu za uživanje tokom cele zime (VIDEO)
AKO još uvek niste, pravo je vreme za pirpemu zimnice
03. 10. 2025. u 11:06

ČOKOLADNA PALAČINKA SA SLADOLEDOM: Desert koji osvaja na prvi zalogaj
Kada se klasična, tanka palačinka sretne sa kremastim sladoledom i toplim čokoladnim sosom, dobijamo poslasticu koja budi sva čula. Savršena kombinacija toplog i hladnog, mekanog i glatkog, ovaj desert ne samo da izgleda spektakularno, već i donosi dašak luksuza u svakodnevnu trpezu.
03. 10. 2025. u 08:41

PAUND KOLAČ SA KREM SIROM I ORASIMA: Recept za tradicionalni engleski kolač
Kada poželite da na stolu imate poslasticu koja spaja jednostavnost pripreme i bogatstvo ukusa, paund kolač je pravi izbor. Ovaj klasični desert, poreklom iz engleske kuhinje, dobio je ime po tome što se u originalu pravio od jednakih delova brašna, putera, jaja i šećera.
03. 10. 2025. u 08:00

SLANI MAFINI: Kukuruzno pecivo sa paprikom i medom
Ako volite topla, mirisna peciva sa puno ukusa, ovi slani kukuruzni mafini su pravi izbor. Za njihovu pripremu neće vam biti potrebne egzotične namirnice – sve možete pronaći u lokalnoj prodavnici ili na pijaci. Posebnu čar daje glazura od meda i limete koja ovim mafinima daje suptilan slatkast završetak.
03. 10. 2025. u 07:42
Komentari (0)