UŽIVAJTE U ČAROBNOM UKUSU: Rižoto sa morskim plodovima
21. 12. 2024. u 13:00
Impresionirajte svoje ukućane i u ovim posnim danima i pripremite im ovo ukusno i jednostavno jelo koje će obožavati.
Povezane vesti
ŠARAN NA POVRĆU IZ RERNE: Predlog za preukusan ručak
Aromatičan i sočan šaran na povrću iz rerne pravi pravi praznik za sve ljubitelje ribe. Lako se priprema, a sveži mirisi povrća i nežno pečena riba čine obrok posebno ukusnim i zdravim.
14. 12. 2025. u 20:44 >> 09:22
ŠARENA POSNA SALATA: Odlična ideja za posno predjelo - Jednostavna, a izuzetno hranljiva!
DANAS sa vama delimo recept za jednu jednostavnu, ali izuzetno hranljivu posnu salatu sa tunjevinom. Ova obrok salata je bogata proteinima i vitaminima, brzo se priprema i savršena je za sve koji žele lagan, a zasitan obrok.
15. 12. 2025. u 17:00
Najnovije iz rubrike
BAKIN GOVEĐI GULAŠ: Bogat i pun ukusa
Goveđi gulaš je jedno od onih jela koje ne trpi žurbu. Upravo u sporom krčkanju krije se tajna njegovog dubokog ukusa i mekog mesa koje se topi u ustima. Uz korenasto povrće, mladi krompir i bogati sos, ovaj gulaš je savršen izbor za porodični ručak, naročito u hladnijim danima.
25. 12. 2025. u 21:39
ZAPEČEN SPANAĆ SA SIROM: Jednostavno, zdravo i ukusno jelo
Zapečen spanać sa sirom je praktično jelo koje spaja hranljivost povrća i punoću ukusa sira. Bez kora i komplikovane pripreme, ova tepsija je savršen izbor za sve koji žele nešto domaće, toplo i zasitno, a pritom lagano za stomak.
25. 12. 2025. u 21:31
SVINJSKI BUT U SOSU: Recept za praznični specijalitet
Sočni medaljoni svinjskog buta u kombinaciji sa kremastim sir sosom i notom vina čine ovo jelo savršenim za prazničnu trpezu ili svečanu večeru. Brzo se priprema, a ukusi se slivaju u bogat i aromatičan obrok.
25. 12. 2025. u 20:23
PRAVE DOMAĆE VANILICE: Dodajte ovaj sastojak, ukus je neponovljiv
DOMAĆE vanilice vraćaju u detinjstvo svakim mirisnim zalogajem.
25. 12. 2025. u 17:35
ČORBA OD PEČURAKA I HELJDINIH LJUSPICA: Zimska supa puna ukusa i hranljivih sastojaka, savršena za hladne dane
Ova gusta čorba kombinuje aromatične pečurke i nežne heljdine ljuspice. Savršena je kao lagani ručak ili večera, obiluje proteinima i vlaknima.
25. 12. 2025. u 15:59
Komentari (0)