ZAPEČENI PASULJ SA SLANINOM U PARADAJZ SOSU: Omiljeno jelo pravih gurmana
24. 12. 2024. u 09:00
Zapečeni pasulj sa slaninom u paradajz sosu je pravo domaćinsko jelo od koga će zamirisati kuća, a svi će ga rado pojesti.
Povezane vesti

NAJPOZNATIJE FRANCUSKO JELO: Tartiflet sa slaninom i krompirom
Naziv potiče od arapske reči „tartifla“, što znači krompir, a jelo datira iz 18. veka, kad se prvi put pominje u knjigama kuvara. Osim krompira, luka i slanine, koristi se i polumekani sir reblošon, ali se može koristiti i kamamber ili bri.
28. 03. 2025. u 10:00
Najnovije iz rubrike

UZ MALO MAŠTE I NEKOLIKO SASTOJAKA: Domaći sladoled u čokoladnom kornetu (VIDEO)
KORISTITE veoma hladan šlag i mešajte nežno kako bi fil ostao vazdušast.
25. 06. 2025. u 13:00

SAVRŠEN OBROK ZA OVE VRELE DANE: Grčka salata sa fetom, zdrava i ukusna (VIDEO)
IDEALNA kombinacija za vrelo leto!
25. 06. 2025. u 11:00

ZDRAV I UKUSAN, A SAVRŠEN ZA UŽINU: Smuti od spanaća i jabuka
JEDNOSTAVAN recep da dobijete sit i potpun napitak.
25. 06. 2025. u 09:00

DOMAĆI UŠTIPCI: Savršeni uz jogurt, sir ili pavlaku – topli, mirišu na dom i uvek nestanu za tren
Danas delimo sa vama jedan brz i jednostavan recept – domaći uštipci!
25. 06. 2025. u 07:00

MALE ZELENE KIVI KAPICE: Lagan i osvežavajuć kolač koji može lako da zasiti
Sa keksom, jogurtom, bademima i bananama, ovaj kolač može lepo da vas zasiti za užinu. A uz to veoma atraktivno izgleda.
24. 06. 2025. u 13:00
Komentari (0)