NAPRAVITE NAJUKUSNIJI PILAV SA MLEVENIM MESOM: Gurmanski obrok u kome će svi uživati
22. 01. 2025. u 09:30
Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
Povezane vesti

PRSTE DA POLIŽETE: Pilav na turski način, sa suvim voćem i orašastim plodovima
PILAV pripremljen na turski način će biti prijatna promena u ishrani i za trpezom, svideće vam se preplitanje ukusa i tekstura.
05. 02. 2025. u 13:00

RECEPT ZA SAVRŠEN NEDELJNI RUČAK: Spanać sa mlevenim mesom
Savršen spoj mesa i povrća raspametiće i one izbirljive.
23. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

NAJSOČNIJA I NAJKREMASTIJA MUSAKA: Ručak koji se pravi brzo i lako, a dopada se baš svima (VIDEO)
Donosimo vam recept za najsočniju musaku koja se pravi očas posla.
25. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

MUSAKA SA PILETINOM I PIRINČEM: Malo drugačiji recept, ali jednako ukusan (VIDEO)
Još jedan lagan ručak koji se brzo sprema.
11. 02. 2025. u 09:00Novosti online

FAŠIRANE ŠNICLE: Recept za brz i bogat ručak koji će ljubitelji mesa obožavati
Faširane šnicle su uvek dobra ideja za ručak.
27. 01. 2025. u 09:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

TOPLA ČOKOLADA: Najbolji recept za omiljeni napitak
Topla čokolada je jedan od omiljenih napitaka tokom hladnijeg perioda godine. Ukusna i topla, čokolada spremljena na ovaj način ne samo da nas greje i krepi, već nam i popravlja raspoloženje budući da čokolada sadrži serotonin - hormon sreće.
04. 03. 2025. u 14:00Jovana Vasić

JEDINSTVENA KOMBINACIJA UKUSA: Salata od rukole i belog luka
Ova salata je primer savršeno balansiranog kombinovanja intenzivnih aroma i ukusa poput belog luka i rukole.
04. 03. 2025. u 13:00Novosti online

POSNE PALAČINKE OD HELJDINOG BRAŠNA: Uživajte u omiljenoj poslastici i u danima posta
Ovako pripremljene mogu stajati i dva dana, tanke su i ukusne kao da su mrsne.
04. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

PIRE OD POVRĆA SA KOBASICOM: Tradicionalno holandsko jelo idealno za gurmane
Probajte pire na malo drugačiji način.
04. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić

Komentari (0)