NAPRAVITE NAJUKUSNIJI PILAV SA MLEVENIM MESOM: Gurmanski obrok u kome će svi uživati
22. 01. 2025. u 09:30
Pilav, ili kako ga u turskom i arapskom svetu zovu pilaf, jeste jelo od pirinča sa mesom ili bez njega. Ono što krasi ovo jelo je jednostavnost, a opet ima neverovatno bogatstvo ukusa.
Povezane vesti

JEDNOSTAVAN RECEPT ZA GOVEĐI PILAV: Sočno i okrepljujuće jelo koje se priprema brzinski
Ovaj pilav je prava gozba u jednom tiganju – mirisan, bogat, sladunjav od šargarepe i suvog grožđa, a punog ukusa zahvaljujući začinima i sočnoj govedini. Savršen za sve koji vole orijentalnu notu u domaćem obroku.
21. 04. 2025. u 16:00

MEKSIČKE LAZANJE: Bogato i izdašno jelo savršenog ukusa
Meksičke lazanje sa kukuruzom su najbolji recept za lazanje.
23. 04. 2025. u 16:00

DEKORATIVNO I UKUSNO: Rolat od mesa sa jajima, ni najveći gurmani mu neće odoleti
Ukusan, sočan i dekorativan — ovaj rolat je pravi hit na trpezi, posebno posle Uskrsa i "gomile" skuvanih jaja.
22. 04. 2025. u 11:30

IDEALAN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Punjene tikvice, jelo kome neće odoleti ni najveći izbirljivci
Preukusan obrok koji će oduševiti sve ljubitelje tikvica.
17. 04. 2025. u 08:30

POHOVANI ROLAT OD MLEVENOG MESA: Ukusan obrok kojem nećete odoleti
Naš predlog za današnji ručak.
11. 04. 2025. u 16:00
Najnovije iz rubrike

MEKAN I MIRISAN: Brzi kolač sa jabukama, kao iz bakine kuhinje
OVAJ kolač sa jabukama je pravi klasik koji uvek uspeva.
25. 05. 2025. u 11:30

ZDRAVA I UKUSNA UŽINA: Hrskavi keksići sa bademom, a super idu uz kafu ili čaj
DAJU vam energije, a super su ukusa.
25. 05. 2025. u 10:00

SAVRŠENI ZALOGAJ: Salata sa leblebijama, kuvanim jajima i mariniranim šampinjonima
OSVEŽITE se ovom hranljivom i šarenom salatom.
25. 05. 2025. u 08:30

PRAVO FINO JELO: Pileći ragu u sosu od belog vina
Pileći ragu u sosu od belog vina je lako za spremanje.
25. 05. 2025. u 07:00

I HLADE I SLADE, A USPEVAJU I POČETNICIMA: Ledene kocke sa šumskim voćem (VIDEO)
Ledene kocke sa šumskim voćem su savršen kremasti i osvežavajuć kolač, a jednostavno se prave.
24. 05. 2025. u 13:00
Komentari (0)