PILETINA PARMIĐANO: Vreme je za nove ukuse koje ćete obožavati
25. 01. 2025. u 09:00
Bogato tradicionalno italijansko jelo, nežnog i skladnog ukusa.
Povezane vesti

ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM: Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
Ovo je samo još jedan način kako da pripremite špagete, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
25. 04. 2025. u 08:30

PILEĆA KAPAMA: Savršeno jelo za današnji ručak (VIDEO)
Pileća kapama je neobičan, ali izuzetno zdrav ručak koji se lako sprema.
25. 03. 2025. u 08:30

HERCEGOVAČKI ČERVIŠ: Tradicionalni recept sa bogatom istorijom
Hercegovački červiš je jedno od onih jela koje miriše na tradiciju, okupljanje porodice i ukuse koje prenose generacije.
22. 03. 2025. u 10:00

FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00

PILETINA U SOSU OD MIROĐIJE: Sočan ručak kome malo ko može da odoli
Mirođiju ili volite ili ne, ali njen miris zaista daje svežinu jelu.
02. 03. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

LAGAN, UKUSAN I HRANLJIV: Zeleni omlet - Savršen obrok za početak dana (VIDEO)
DANAS sa vama delimo jedan zdrav doručak – Zeleni omlet koji će osvežiti vaše jutro!
01. 06. 2025. u 07:00

ČOKO ORANŽ MAFINI: Čokolada i narandža – klasika koja ne izlazi iz mode (VIDEO)
DANAS vam donosimo recept za neodoljive čoko-oranž mafine, ukusni desert koji spaja dve savršeno usklađene arome.
31. 05. 2025. u 20:22

PRAVA KAFANSKA: Teleća čorba, baš kao iz restorana (VIDEO)
RUČAK "na kašiku" svima je omiljeni, a ovom receptu niko ne može odoleti.
31. 05. 2025. u 11:00

ISKORISTITE DOK IM JE SEZONA: Prolećni tart sa jagodama, fenomenalan desert oduševiće i one izbirljive (VIDEO)
KREMASTI, lagani desert koji će vas osvežiti u trenu.
31. 05. 2025. u 09:00

SPREMITE PALENTU KAO ITALIJANI: Tako je ukusna da joj nećete moći odoleti (VIDEO)
ITALIJANI jedu palentu sa grilovanim povrćem ili mesom, na ovaj način ne ugoje se ni gram.
31. 05. 2025. u 07:00
Komentari (0)