SAVRŠENA IDEJA ZA DANAŠNJI RUČAK: Pohovane šnicle, restovani krompir, čorbica, brzo, lako, a preukusno
26. 01. 2025. u 09:00
Kompletan obrok spreman za tili čas.
Povezane vesti

FRANCUSKI KROMPIR SA KUVANIM JAJIMA: Nikad brži i jeftiniji ručak (VIDEO)
Savršen ručak ili prilog mesu, ako niste nikad probali evo odličnog recepta za francuski krompir.
27. 04. 2025. u 08:30

PAPRIKAŠ SA OSLIĆEM I KROMPIROM: Ovaj ručak obožavaju i oni koji ne poste
Paprikaš sa oslićem i krompirom idealan je za post na ulju i pravo jelo na kašiku.
14. 04. 2025. u 10:00

NAJPOZNATIJE FRANCUSKO JELO: Tartiflet sa slaninom i krompirom
Naziv potiče od arapske reči „tartifla“, što znači krompir, a jelo datira iz 18. veka, kad se prvi put pominje u knjigama kuvara. Osim krompira, luka i slanine, koristi se i polumekani sir reblošon, ali se može koristiti i kamamber ili bri.
28. 03. 2025. u 10:00

KROMPIR SA GRAŠKOM U KREMASTOM SOSU: Napravite ručak koji će cela porodica da obožava
Krompir sa graškom je tradicionalna kombinacija koja se nalazi na trpezama širom sveta, zbog svoje jednostavnosti, prepoznatljivog ukusa i nutritivne vrednosti. Reč je o ukusnom jelu, koje pruža odličan izvor energije, vlakana i vitamina.
15. 03. 2025. u 09:00
Najnovije iz rubrike

ZA BRZI OBROK, ZABAVU ILI UŽINU: Brze i zdrave mini pizze sa tikvicama
SAVRŠENE, a nije samo obrok – to je umetnost.
21. 06. 2025. u 13:00

BADEM KOLAČ SA MALINAMA: Kada ga probate, sigurno će postati vaša nova omiljena poslastica (VIDEO)
Danas delimo sa vama recept za kolač koji osvaja već na prvi zalogaj!
21. 06. 2025. u 11:00

BRZO, JEDNOSTAVNO I BEZ NEREDA: Najlakša pasta iz jedne šerpe, sa spanaćem i paradajzom (VIDEO)
OVA kremasta, mirisna i lagana testenina pravi se stalno!
21. 06. 2025. u 09:00

ZOVU IH I "ROLNICE SREĆE", A GOTOVE SU ZA 10 MINUTA: Ovako spremljene prženice morate da probate (FOTO)
PEKU se na tiganju, filuju se krem sirom, džemom, čokoladnim namazom ili voćem i gotove su za 10 minuta!
21. 06. 2025. u 07:00

PROSTO SE TOPE U USTIMA: Punjene kokos školjkice (VIDEO)
SERVIRAJTE i uživajte!
20. 06. 2025. u 11:00
Komentari (0)