SAVRŠENA IDEJA ZA DANAŠNJI RUČAK: Pohovane šnicle, restovani krompir, čorbica, brzo, lako, a preukusno
26. 01. 2025. u 09:00
Kompletan obrok spreman za tili čas.
Povezane vesti

NAJSOČNIJA I NAJKREMASTIJA MUSAKA: Ručak koji se pravi brzo i lako, a dopada se baš svima (VIDEO)
Donosimo vam recept za najsočniju musaku koja se pravi očas posla.
25. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

STARINSKO SRPSKO JELO: Krompirača sa pirinčem i kobasicom, pravo zadovoljstvo ukusa
Starinsko sočno jelo koje možete da pravita sa bilo kojom vrstom kobasice, koju god da imate, dovoljan vam je jedan red kolutova. Luk ovom jelu daje slast, a pirinač u kombinaciji sa jako malo brašna pravi jelo kremastim.
28. 01. 2025. u 09:00Novosti online

PREDLOG ZA ODLIČAN RUČAK: Zapečene krmenadle sa krompirom
Krmenadle zapečene sa krompirom su pravo zimsko jelo, vrlo izdašno i aromatično.
09. 01. 2025. u 09:00Novosti online

PLJESKAVICE OD KROMPIRA: Kada probate ovu drugačiju verziju, meso vam uopšte više neće nedostajati (VIDEO)
Ukusno jelo koje će vas oduševiti.
19. 12. 2024. u 07:00

PRAVI GURMANSKI RUČAK: Zapečeni krompir sa sirom i slaninom
Jela sa krompirom nam nikada neće dosaditi.
02. 12. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike

VAFLI SA TIKVICAMA: Recept koji morate probati
Vazdušasti vafli sa tikvicama su vrlo hraljivi, ukusni i brzo se prave.
05. 03. 2025. u 16:00Jovana Vasić

POSNA PITA SA KOKOSOM I VIŠNJAMA: Starinska poslastica, gotova očas posla (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posnu sipanu pitu sa kokosom i višnjama.
05. 03. 2025. u 15:00Jovana Vasić

PATLIDŽAN SALATA SA SVETE GORE: Poznatija kao melidžano salata, je jedan od najukusnijih recepata grčke kuhinje
Plavi paradajz koji se vrlo bojažljivo koristi u srpskom kulinarstvu, u Grčkoj sedi na tronu i sjajan je u njihovoj musaki.
05. 03. 2025. u 13:30Jovana Vasić

NEPREVAZIĐENA POSLASTICA: Posna markiza torta, savršen spoj keksa i čokolade
Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca.
05. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

POSNA SUPA OD SPANAĆA SA ORASIMA: Recept iz Hilandarskog kuvara
Uskršnji post, kao i svaki drugi, podrazumeva određene restrikcije u ishrani. Mnogima to prilagođavanje nije lako, ali uz divne recepte iz Hilandarskog kuvara posne hrane, sve je lakše!
05. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Komentari (0)