UKUSAN I SOČAN RUČAK ZA PRAVI GURMANSKI UŽITAK: Karađorđeva šnicla
12. 02. 2025. u 09:00
Karađorđeva šnicla je uvek siguran izbor za ručak.
Povezane vesti

SAVRŠEN RUČAK ZA HLADNE FEBRUARSKE DANE: Svinjski file umotan u slaninicu, meso mekano i sočno, a ukus je fantastičan
File obmotajte u slaninu, dodajte omiljene začine i belo vino, i uživajte u raskošnom ručku kojem ćete poželeti da se ubrzo vratite.
17. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

SVINJSKI VRAT SA KAJMAKOM I PAPRIKAMA: Držaće vas dugo sitim, a sjajan je predlog i za svečanu trpezu
Sočni specijalitet koji ćete obožavati, meso se lepi za prste.
27. 12. 2024. u 09:00Novosti online
Najnovije iz rubrike

PILEĆA SALATA KAKVU DO SAD NISTE PROBALI: Kombinacija ukusa koji oduševljava na prvi zalogaj (VIDEO)
Ako tražite salatu koja je istovremeno osvežavajuća, kremasta i puna ukusa, onda je ova pileća salata sa pomorandžom, sirom i orasima pravi izbor. Priprema je jednostavna, a sastojci su lako dostupni. Bilo da je poslužite kao predjelo ili glavno jelo, ova salata će sigurno biti omiljeni dodatak svakom stolu.
17. 03. 2025. u 11:30

ODUŠEVIĆE VAS I MIRISOM I UKUSOM: Trdelnik - Češki desert najpoznatiji na svetu
Isprobajte recept za trdelnik koji će vas oduševiti mirisom i ukusom.
17. 03. 2025. u 10:00

JELO OD RAZNOG POVRĆA: Savršen recept za post na ulju
Prilog od raznog povrća je idealan, jer možete da prilagođavate i dodajete povrće po svojoj želji.
17. 03. 2025. u 08:30

BUREK KAO IZ PEKARE: Savršen doručak, a idealan recept i za one koji nisu vešti u kuhinji (VIDEO)
Kako se pravi burek korak po korak pogledajte u tekstu ispod.
17. 03. 2025. u 07:00

EVO KAKO DA PRAVILNO SKUVATE JAJA TAKO DA ISPADNU NAJUKUSNIJA: Ključ se krije u ove dve metode
Verovatno ste čuli bezbroj saveta o tome kako najbolje skuvati jaja – jedan od najčešćih je da ih ostavite da ključa pet minuta u vodi, a zatim sklonite sa šporeta.
16. 03. 2025. u 14:00
Komentari (0)