TIKVICE ZAPEČENE SA SIROM U BEŠAMEL SOSU: Savršen lagani ručak koji se brzo sprema
24. 02. 2025. u 09:00
Sočne tikvice zapečene sa sirom u bešamel sosu su savršeno vegetarijansko i lagano jelo u kome ćete rado uživati.
Povezane vesti

ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM: Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
Ovo je samo još jedan način kako da pripremite špagete, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
25. 04. 2025. u 08:30

IDEALAN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Punjene tikvice, jelo kome neće odoleti ni najveći izbirljivci
Preukusan obrok koji će oduševiti sve ljubitelje tikvica.
17. 04. 2025. u 08:30

NAJUKUSNIJI RECEPT ZA POHOVANE TIKVICE: Tako jednostavno, a neodoljivo ukusno
Bilo da ih spremate kao prilog ili samostalni ručak ili večeru, ovo jelo će vas oduševiti.
29. 03. 2025. u 10:00

MAKARONE SA SIROM: Brz ručak kome niko ne može da odoli
Ovaj recept je jednostavan, a obožavaju ga svi.
27. 03. 2025. u 08:30

NAJBOLJI RECEPT: Ukusna i hrskava pileća krilca sa sirom i belim lukom
Hrskava pileća krilca sa sirom i belim lukom se lepe za prste, pravi su delikates.
22. 03. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

BRZO, JEDNOSTAVNO I BEZ NEREDA: Najlakša pasta iz jedne šerpe, sa spanaćem i paradajzom (VIDEO)
OVA kremasta, mirisna i lagana testenina pravi se stalno!
21. 06. 2025. u 09:00

ZOVU IH I "ROLNICE SREĆE", A GOTOVE SU ZA 10 MINUTA: Ovako spremljene prženice morate da probate (FOTO)
PEKU se na tiganju, filuju se krem sirom, džemom, čokoladnim namazom ili voćem i gotove su za 10 minuta!
21. 06. 2025. u 07:00

PROSTO SE TOPE U USTIMA: Punjene kokos školjkice (VIDEO)
SERVIRAJTE i uživajte!
20. 06. 2025. u 11:00

DETOKS IZ TANJIRA: Krem supa od kelja i tikvica
LAGANA, kremasta i puna vitamina, ukus joj je iznenađujuće bogat, iako se pravi od sasvim običnih sastojaka.
20. 06. 2025. u 09:00

BEZ MIKSERA I KOMPLIKACIJA: Starinski recept - proja sa prazilukom (VIDEO)
SOČNA iznutra, hrskava spolja, a praziluk i feta joj daju poseban šmek. Idealna je kao doručak, užina ili lagana večera.
20. 06. 2025. u 07:00
Komentari (0)