TIKVICE ZAPEČENE SA SIROM U BEŠAMEL SOSU: Savršen lagani ručak koji se brzo sprema
24. 02. 2025. u 09:00
Sočne tikvice zapečene sa sirom u bešamel sosu su savršeno vegetarijansko i lagano jelo u kome ćete rado uživati.
Povezane vesti

ŠPAGETE SA TIKVICOM I PILETINOM: Ručak za desetku, izdašan i ukusan, svi će vam tražiti ovaj recept
Ovo je samo još jedan način kako da pripremite špagete, ali će vam sigurno postati jedno od omiljenih jela.
25. 04. 2025. u 08:30

IDEALAN PREDLOG ZA DANAŠNJI RUČAK: Punjene tikvice, jelo kome neće odoleti ni najveći izbirljivci
Preukusan obrok koji će oduševiti sve ljubitelje tikvica.
17. 04. 2025. u 08:30

NAJUKUSNIJI RECEPT ZA POHOVANE TIKVICE: Tako jednostavno, a neodoljivo ukusno
Bilo da ih spremate kao prilog ili samostalni ručak ili večeru, ovo jelo će vas oduševiti.
29. 03. 2025. u 10:00

MAKARONE SA SIROM: Brz ručak kome niko ne može da odoli
Ovaj recept je jednostavan, a obožavaju ga svi.
27. 03. 2025. u 08:30

NAJBOLJI RECEPT: Ukusna i hrskava pileća krilca sa sirom i belim lukom
Hrskava pileća krilca sa sirom i belim lukom se lepe za prste, pravi su delikates.
22. 03. 2025. u 11:30
Najnovije iz rubrike

SPREMITE PALENTU KAO ITALIJANI: Tako je ukusna da joj nećete moći odoleti (VIDEO)
ITALIJANI jedu palentu sa grilovanim povrćem ili mesom, na ovaj način ne ugoje se ni gram.
31. 05. 2025. u 07:00

NAJBOLJI RECEPT ZA KOLAČ KARPATI: Izgleda kao iz poslastičarnice, a pravi se lako (VIDEO)
KARPATI kolač je kremast, lagan i vizuelno impresivan desert koji podseća na planinske vrhove po kojima je i dobio ime.
30. 05. 2025. u 11:00

JEDAN BRZI, A UKUSAN OBROK: Medaljoni od tikvica sa ćurećim mesom
MEDALjONI od tikvica sa ćurećim mesom su lagano, sočno i zdravo jelo.
30. 05. 2025. u 09:00

MEKE, MIRISNE I GOTOVE ZA ČAS -Pogačice od krompira i sira (VIDEO)
RECEPT za brze pogačice – one su mini i idealne za doručak, užinu ili kao grickalica uz čašu jogurta.
30. 05. 2025. u 07:00

MIRISNA POSLASTICA KOJA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA: Štrudla sa vanil kremom
NEODOLjIVA poslastica u savršenom spoju ukusa.
29. 05. 2025. u 13:00
Komentari (0)