ITALIJA NIKAD NIJE BILA BLIŽA: Špagete karbonara, uživanje u svakom zalogaju
12. 04. 2025. u 08:30
Kad pomislite na Italiju sigurni smo da odmah na umu imate i špagete, a karbonara su sam sinonim ove zemlje. Sa hrskavom slaninicom, toliko su ukusne da nećete moći da stanete kad počnete da ih jedete.
Povezane vesti

JOŠ BOLJA NEGO SA ROŠTILJA: Rolovana piletina, sočan i slastan ručak
Marinirajte je jedno veče ranije i sutradan spremite za tili čas, u rerni. Ovako pripremljena ukusnija je od bilo kog roštiljskog mesa!
10. 04. 2025. u 08:30

PROSTO KAO (ZAPEČENI) PASULJ: Sličan prebrancu, a ukusno jelo kome nećete odoleti
Nalik na prebranac, ali ipak malo modifikovan, ovaj recept garantuje slasno jelo posle kog sasvim sigurno nećete ostati gladni.
10. 04. 2025. u 13:00

SA ŠMEKOM SLANINICE: Domaćinski kelj
Ako volite da jedete kašikom, ali vam nepcima prija i ukus roštilja, ovaj spoj kelja sa slaninicom pravi je izbor za vas.
12. 04. 2025. u 14:30

NA STARINSKI NAČIN: Krompir čorba, kremasti ukus detinjstva
Ova čorba vratiće vas u bezbrižne dane detinjstva, donoseći voljeni miris bakine kuhinje i u vaš dom.
13. 04. 2025. u 11:30

SAMO ZA PRAVE GURMANE: Gulaš sa pečurkama
Kad zamiriše slaninica odmah vam pođe voda na usta, a još kad je dodate u gulaš sa šampinjonima, uh, nema toga ko će mu odoleti!
09. 04. 2025. u 08:30
Najnovije iz rubrike

UOPŠTE NE GOJE: Najzdravije palačinke imaju samo 2 sastojka
MOŽE se reći da je jedina mana palačinki to što nisu baš sasvim zdrave, ali ni to nije uvek slučaj.
14. 07. 2025. u 19:00

PRAVI SE BEZ PEČENJA: Kolač s pistaćima
OSVAJA kremastom teksturom i bogatim ukusom.
14. 07. 2025. u 17:00

BEZ RAZVLAČENJA TESTA: Najjednostavniji recept za picu (VIDEO)
KVALITETNI sastojci su ključ za savršenu pizzu.
14. 07. 2025. u 16:00

PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA: Osvežavajući napitak od nara, đumbira i limete
ZA energiju, imunitet, varenje i prirodnu detoksikaciju. Idealno za celu porodicu!
14. 07. 2025. u 15:00

ODUŠEVIO DOMAĆICE NA MREŽAMA: Simit - Turski đevrek
TURSKI đevrek, hrskav i sočan, ukusa bez mane.
14. 07. 2025. u 14:00
Komentari (0)