NAJBOLJI PRELIV ZA RIBU: Marinada od peršuna i belog luka

Novosti online

01. 12. 2023. u 10:00

PRAVITE riblji specijalitet i treba vam preliv? Pritom taj dan postite? Onda je ovaj jednostavan preliv rešenje za vas.

НАЈБОЉИ ПРЕЛИВ ЗА РИБУ: Маринада од першуна и белог лука

Foto Shutterstock

Potrebno je:

* 8 čenova belog luka
* 1 veza peršuna
* 100 ml limunovog soka
* 50 ml maslinovog ulja

Priprema:

Usitnite skroz beli luk, pa dodajte seckani peršun, sok od limuna i maslinovo ulje.

Posolite i dodajte još neke začine po želji. Na kraju promešajte i vaš preliv je gotov.

(Trpeza)

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA SE ZNA KO JE ŠAMPION: Novo zlato za Damira Mikeca