NAJBOLJI PRELIV ZA RIBU: Marinada od peršuna i belog luka
PRAVITE riblji specijalitet i treba vam preliv? Pritom taj dan postite? Onda je ovaj jednostavan preliv rešenje za vas.

Foto Shutterstock
Potrebno je:
* 8 čenova belog luka
* 1 veza peršuna
* 100 ml limunovog soka
* 50 ml maslinovog ulja
Priprema:
Usitnite skroz beli luk, pa dodajte seckani peršun, sok od limuna i maslinovo ulje.
Posolite i dodajte još neke začine po želji. Na kraju promešajte i vaš preliv je gotov.
(Trpeza)
Preporučujemo

KROMPIR I MESO KAKO SU IH SPREMALE NAŠE BAKE: Tradicionalni turski ručak (VIDEO)
29. 11. 2023. u 15:05

KIFLICE SA JABUKAMA: Meke kao duša, a testo uspeva bukvalno svima (VIDEO)
23. 11. 2023. u 20:30

NUKLEARNE SILE BILE NA IVICI RATA, A ONDA JE USLEDIO OBRT: "Ključan je bio poziv jednog čoveka"
U DRAMI koja je privukla pažnju svetske javnosti, američki predsednik Donald Tramp juče je na društvenim mrežama objavio da su Indija i Pakistan, nakon četiri dana žestokih sukoba duž granice, pristali na „potpuni i trenutni prekid vatre“.
11. 05. 2025. u 10:48

PANIKA U UKRAJINI: Da li je ovo znak da Putin sprema novi napad "orešnikom"?
RUSIJA će 12. i 13. maja privremeno zatvoriti vazdušni prostor iznad vojnog poligona i kompleksa za lansiranje raketa Kapustin Jar, prenosi ukrajinski odbrambeni portal Militarnyi 10. maja, navodeći mogućnost testiranja balističke rakete srednjeg dometa.
10. 05. 2025. u 12:06

"DA LI SE MAKRON DROGIRA?" Jovanino pitanje izazvalo smeh u studiju: "Kako da se nose s tolikom problemima..."
VODITELjKA Jovana Joksimović u jutarnjem programu na televiziji K1 dotakla se teme Emanuela Makrona i sporne situacije sa maramicom i sumnjom o upotrebi opijata, koja se proširila društvenim mrežama.
13. 05. 2025. u 16:57
Komentari (0)