SA KROMPIROM I PASULJEM: Supa je uvek dobro rešenje kada želite nešto brzo, a ukusno
Supe nisu komplikovane za pravljenje, a okrepljuju nas tokom celog dana
Sastojci:
- 1 konzerva pasulja
- 1 šargarepa
- 2 crna luka
- 1 kašika ulja
- 25 g putera
- 1 l vode
- 330 g krompira
- 2 kašike paradajz pirea
- 1 kašičica sušenog bosiljka
- 2-3 čena belog luka
- 1 veza peršuna
Priprema:
U šerpi istopite puter i sipajte ulje, pa propržite seckani crni luk i rendanu šargarepu. Kada povrće omekša dodajte seckani krompir i sipajte vodu. Posolite, poklopite i ostavite da proključa. Nakon toga dodajte paradajz pire i lepo promešajte. Pobiberite i pospite bosiljkom, pa dodajte proceđeni pasulj. Opet promešajte, pa poklopite i ostavite da se krčka još 5 minuta. Zatim dodajte mleveni beli luk i seckani peršun i promešajte.
(Stvar ukusa)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
MAĐARSKA ČORBA OD PEČURAKA: Brzi recept za jelo koje oduševljava na prvu kašiku
03. 11. 2023. u 12:22
SKUVALI STE SUPU? Spremite brzi sos od četiri sastojka i - eto ručka (FOTO)
03. 02. 2023. u 11:00
DETALjNI REZULTATI: Kako su glasali žiri i publika na Evroviziji - Švajcarska pobedila, Srbija na 17. mestu
POBEDU na 68. Pesmi Evrovizije odneo je predstavnik Švajcarske Nemo sa pesmom The code, dok se naša Teya Dora našla na 17. poziciji sa 54 osvojena boda.
12. 05. 2024. u 06:55
NEĆE JEZIK NEGO PRAVO Gruhonjić se zbunio, pa spomenuo zločinca: Zovem se Dinko Šakić (VIDEO)
DINKO Gruhonjić gostovao je na bosanskom N1 gde je ponovo pomenuo Dinka Šakića.
11. 05. 2024. u 21:54
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (0)