RECEPT DANA: Tradicionalna bela čorba, puna povrća i mesa, a jednostavna za pripremu
Stavite piletinu i junetinu u šerpu sa dva litra slane vode, zatim ubacite crni luk iseckan na kockice, kao i šargarepu, krompir i paškanat koji ste isekli na kolutiće.
Stavite da se kuva sat vremena, izvadite meso i iseckajte ga na sitne komadiće, pa ga vratite u vodu. Dodajte svež peršun, biljni začin, biber i kuvajte čorbu još 15 minuta.
Potrebno je:
- manji komad piletine
- manji komad junetine
- 3 šargarepe
- 3 paškanata
- 2 krompira
- glavica crnog luka
- peršun
- biljni začin
- so
- biber
Preporučujemo
SOČNO TELEĆE PEČENjE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu
31. 01. 2023. u 10:37
HLADNA BAKLAVA SA PISTAĆIMA: Hrskav slatkiš sa prelivom od čokolade (VIDEO)
30. 01. 2023. u 20:53
KINESKI RECEPT ZA HLEB NA PARI: Brze i ukusne pogačice (VIDEO)
30. 01. 2023. u 20:19
POHOVANI PILEĆI KROKETI: Zbog ovog sastojka meso neće biti suvo i žilavo
30. 01. 2023. u 19:32
ŠTA JE RUSKI PLAN “N”: Ukrajina bi mogla da ostane bez nekoliko važnih oblasti ukoliko Moskva uspe (VIDEO)
NjIHOV primarni cilj je zaštita ruskih pograničnih regiona, kao što je Belgorod, ali sekundarni ciljevi su zauzimanje Harkova, Sumija i Dnjepropetrovska.
26. 04. 2024. u 20:00 >> 07:55
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu
AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?
27. 04. 2024. u 07:00
LjUDI SE ČUDE: Žika prima OGROMNU penziju - "službenik tri puta proveravao, nije mogao da veruje"
"TAJNA je u tome što je mene pokojni Aleksandar Tijanić naučio da to tako radim..."
26. 04. 2024. u 22:32
Komentari (0)