SALATA OD PILETINE I BORANIJE: Praktična, zasitna i zdrava, a evo kako se sprema
Najbolja kombinacija povrća i mesa prelivena majonezom dopašće se i onima koji ne vole boraniju.
Sastojci:
- 12 kiselih krastavaca
- 1/4 crvene paprike
- 10 čeri paradajza
- 200 g pilećeg filea
- 2 jajeta
- 150 g boranije
- 30 g peršuna
- 1/2 kašičice soli
- 3 kašike majoneza
- malo bibera
Priprema:
Isecite kisele krastavce po dužini, a potom iseckajte crvenu papriku i čeri paradajz. Ubacite u posudu i promešajte. Piletinu skuvajte, iseckajte, a potom usitnite jaja koja ste prethodno skuvali i promešajte ova dva sastojka. Nakon toga ubacite usitnjeno povrće. Iseckajte i skuvajte boraniju, pa dodajte peršun, so i biber. Na kraju dodajte majonez i sve sastojke dobro promešajte.
(trpeza)
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
UKRAJINSKI VOJNIK JUTROS HTEO DA ZAPALI VRHOVNU RADU: Odmah je uhapšen, a onda je dao šokantnu izjavu
VOJNIK Nacionalne garde Ukrajine je u ponedeljak ujutru hteo da zapali Vrhovnu radu, ali ju je pomešao sa zgradom Ministarstva agrarne politike, prenosi ukrajinsko izdanje Strana, pozivajući se na izvore u agencijama za sprovođenje zakona.
17. 06. 2024. u 11:13
"VUČIĆ JE MOJ PRIJATELj, HRABAR LIDER I PATRIOTA" Bivši predsednik oštro: Ovo što je Moldavija uradila Srbiji je sramota
BIVŠI predsednik Moldavije Igor Dodon izjavio je da je siguran da je većina građana Moldavije protiv odluke vlasti te zemlje da u Generalnoj skupštini UN podrži i glasa za rezoluciju o navodnom genocidu u Srebrenici.
17. 06. 2024. u 10:50
VRTOGLAVA CIFRA: Čola prodao vilu na Košutnjaku za više od MILION EVRA, a evo i zašto
KAKO prenose mediji pevač Zdravko Čolić navodno je prodao porodičnu kuću na Košutnjaku, i to za više od milion evra.
17. 06. 2024. u 08:23
Komentari (0)