Najbolja kombinacija povrća i mesa prelivena majonezom dopašće se i onima koji ne vole boraniju.
Povezane vesti
![PROBAJTE SALATU SA PILETINOM, FETOM I JAGODAMA: Iznenađujuće dobra kombinacija PROBAJTE SALATU SA PILETINOM, FETOM I JAGODAMA: Iznenađujuće dobra kombinacija](/data/images/2024-05-23/486842_shutterstock-439181509_kf.jpg?time=1716468294)
PROBAJTE SALATU SA PILETINOM, FETOM I JAGODAMA: Iznenađujuće dobra kombinacija
Čuveni su deserti sa jagodama, ali ovo voće je odlično i u salatama.
25. 05. 2024. u 11:00
Najnovije iz rubrike
![MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena](/data/images/2024-06-25/500516_shutterstock-corba-sa-povrcem-i-govedinom_kf.jpg?time=1719401733)
MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena
Najukusnija čorba, savršen spoj povrća i mesa.
26. 06. 2024. u 13:00
![RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira](/data/images/2024-06-26/500763_shutterstock-fugasa-hleb_kf.jpg?time=1719394030)
RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira
Fugasa hleb se pravi u obliku elipse, i naprave se rezovi na testu tako da hleb, kada se ispeče, podseća na glavicu pšenice. Hleb se brzo pravi, za samo 45 minuta, a možete da ga servirate i za posebne prilike.
26. 06. 2024. u 11:01
![STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima](/data/images/2024-06-25/500417_shutterstock-2231500099_kf.jpg?time=1719391094)
STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima
Slasan spoj mesa sa vinom i začinima daje ovom jelu posebnu aromu.
26. 06. 2024. u 10:00
![PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa](/data/images/2024-06-25/500491_slatka-pita_kf.jpg?time=1719383376)
PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa
Ukoliko volite slatke pite, ova će od sada biti vaš favorit.
26. 06. 2024. u 07:00
![DA JELO NE ISPADNE NEUKUSNO: Korisni saveti kako da pravilno odmrzavate i pripremate povrće DA JELO NE ISPADNE NEUKUSNO: Korisni saveti kako da pravilno odmrzavate i pripremate povrće](/data/images/2024-06-25/500504_shutterstock-smrznuto-povrce_kf.jpg?time=1719326297)
DA JELO NE ISPADNE NEUKUSNO: Korisni saveti kako da pravilno odmrzavate i pripremate povrće
Izbegnite neke uobičajene greške zbog kojih jelo može da ispadne neukusno, pomoću korisnih saveta.
25. 06. 2024. u 19:00
Komentari (0)