SALATA OD PRŽENIH PAPRIKA I FETA SIRA: Preukusna je i osvežavajuća, a za njenu pripremu dovoljno je 10 minuta
Salate su odličan izbor, jer su lagane i brzinski se spremaju. Takođe možete da ih služite i kao prilog uz meso, a danas vam preporučujemo da isprobate i ovaj recept.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 2 paprike
- 2 kašike soja sosa
- 200 g feta sira
- 1-2 čena belog luka
- 1 veza mirođije
Priprema:
U tiganju zagrejte malo ulja, pa dodajte paprike isečene na trake. Pržite par minuta, pa sipajte sojin sos. Kada omekšaju stavite ih u neku posudu. Dodajte feta sir iseckan na kockice, kao i mleveni beli luk. Na kraju dodajte seckanu mirođiju, kao i biber. Nauljite i sve lepo sjedinite i poslužite.
(stvarukusa/mondo)
Preporučujemo

MOŽETE GA JESTI KAO PREDJELO, ILI OBROK: Probajte pasulj na malo drugačiji način
25. 05. 2024. u 13:00

NAJJEDNOSTAVNIJA I UKUSNA SALATA OD TIKVICA: Ukus koji ide uz svako jelo
27. 05. 2024. u 11:00

PROBAJTE SALATU SA PILETINOM, FETOM I JAGODAMA: Iznenađujuće dobra kombinacija
25. 05. 2024. u 11:00

TAKO SALATA: Prepuna mesa, povrća i sa dosta sira, savršena za dobar obrok
21. 05. 2024. u 12:34

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

UŽAS - DA SE PREVRNE ŽELUDAC: Upali gde proizvode krofne namenjene CG primorju - zatekli su HOROR scene (VIDEO)
Krofne su za mnoge jedna od najpoznatijih i najomiljenijih poslastica na svetu, ali posle gledanja snimka koji nam stiže iz Crne Gore pitanje je kako ćete ubuduće gledati na one kupovne.
13. 09. 2025. u 17:03 >> 17:10
Komentari (0)