PIKANTNA SALATA SA TELETINOM I POVRĆEM: Idealan ručak kada su napolju vrućine
Obrok salate se brzo prave, a možete da koristite sastojke po želji, pa ih zato svi vole. Mi vam danas donosimo jednostavan recept za letnju salatu sa povrćem i mesom koja se lako pravi, a najviše će joj se oduševiti ljubitelji pikantnog ukusa.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 400 g teletine
- 4 mala krastavca
- 1 paprika
- 1 crni luk
- 3 kašike soja sosa
- 3 kašike jabukovog sirćeta
- 1 ljuta papričica
- 1 kašičica seckanog korijandera
- 4 čena belog luka
- 1 kašičica šećera
- 4 kašike ulja
Priprema:
Operite krastavac i isecite na deblje trake. Posolite i promešajte. Meso kuvajte dok ne omekša. Zatim u posudi sa krastavcima dodajte seckanu teletinu, papriku, crni luk i seckani korijander. Sve lepo promešajte, pa sipajte sojin sos, jabukovo sirće, seckanu ljutu papričicu, mleveni beli luk, ulje i šećer. Sve lepo promešajte i služite.
(stvarukusa/mondo)
Preporučujemo

SALATA SA GAMBORIMA I MANGOM: Fantastična salata koja će vas oduševiti ukusom
05. 07. 2024. u 07:17

CEZAR SALATA: Lagani letnji ručak idealan je izbor za tople dane
08. 07. 2024. u 10:00

OVA MAJKA JE POSEBNA: Razlog su njena deca, a evo i zašto (VIDEO)
ONI su Ilija, Jovana i Vasilije Hadži-Purić, polaznici Centra za talente "Nikola Tesla".
10. 09. 2025. u 12:13 >> 20:43

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

UŽAS - DA SE PREVRNE ŽELUDAC: Upali gde proizvode krofne namenjene CG primorju - zatekli su HOROR scene (VIDEO)
Krofne su za mnoge jedna od najpoznatijih i najomiljenijih poslastica na svetu, ali posle gledanja snimka koji nam stiže iz Crne Gore pitanje je kako ćete ubuduće gledati na one kupovne.
13. 09. 2025. u 17:03 >> 17:10
Komentari (0)