Pileća čorba se po ovom receptu pravi sa raznovrsnim povrćem, a začinsko bilje daje poseban akcenat i ukus.
Povezane vesti
GUSTA ČORBA SA SUVIM MESOM: Ukus koji osvaja
Odličan recept i nikad lakša priprema.
07. 06. 2024. u 07:00
PARADAJZ ČORBA SA POVRĆEM: Neobičan način serviranja uz poširana jaja čini je još primamljivijom
Isprobajte recept za paradajz čorbu, koji je malo drugačiji od onog na koji je većina navikla. Glavna razlika je što se ova čorba služi zajedno sa poširanim jajima.
10. 05. 2024. u 08:00
PILETINA SA MLADIM KUPUSOM I POVRĆEM: Pravi se lako i brzo, a ukus je izvanredan
Ukoliko i niste ljubitelj kupusa, ovaj ukus će vam se dopasti, a zdrav i bogat ručak imaćete za samo sat vremena.
08. 05. 2024. u 14:00
Najnovije iz rubrike
RUČAK IZ RERNE: Jedinstvena musaka od pečenih paprika, morate je probati
Sočna musaka od pohovanih paprika sa mesom i pečurkama odličan je predlog za svaki ručak.
16. 07. 2024. u 21:00
ISPROBAJTE RECEPT ZA SLADOLED OD LUBENICE: Rashladite se uz nezaboravan ukus domaćeg sladoleda
Domaći sladoled od lubenice je kombinacija omiljenog letnjeg deserta i voća, donosi užitak u svakom zalogaju.
16. 07. 2024. u 20:00
LETNJE OSVEŽENJE: Recept za potaž od tikvica i graška
Potaž od tikvica i graška se pravi sa šakom nane i potočarke, koje mu daju aromu leta.
16. 07. 2024. u 19:00
LETNJA PITA SA VIŠNJAMA: Klasik bez mane, po starom receptu iz bakine kuhinje
Ako volite lenju pitu sa jabukama, ovu sa višnjama ćete obožavati.
16. 07. 2024. u 17:00
PALAČINKE OD HELJDINOG BRAŠNA: Jednostavan desert koji svi vole sa zdravim brašnom
Heljdino brašno je zdravije od običnog, pa sada omiljenu poslasticu napravite sa njim. Ako želite možete samo heljdino da koristite, ne morate da dodajte obično.
16. 07. 2024. u 16:27
Komentari (0)