Predlažemo vam da za ručak napravite nedoljivu paradajz čorbu sa rebarcima.
Povezane vesti
BOGATOG UKUSA I SOČAN: Kao u Grčkoj - zapečeni pasulj sa paradajzom, blitvom i origanom, ručak na malo drugačiji način
ZAPEČENI pasulj se na grčki način pravi sa paradajzom, blitvom i origanom, te je vrlo bogatog ukusa i sočan.
01. 11. 2024. u 09:00
JEDNOSTAVANI, A FENOMENALNOG UKUSA: Čamčići od krompira punjeni šunkom i jajima, idealani i za manje vešte u kuhinji (VIDEO)
RECEPT kome ćete se definitivno vraćati je upravo ovaj.
27. 10. 2024. u 07:00
SAVRŠEN DODATAK SVEČANOM RUČKU: Kupice od zapečenog pire krompira - tako jednostavne, a izgledaju kao jelo iz najboljih restorana
AKO ste ljubitelj pire krompira, spremite ga na malo drugačiji način.
17. 10. 2024. u 09:00
POTAŽ OD KESTENA: U samo nekoliko poteza dobijate savršeno ukusnu jesenju krem čorbicu
Kesten je jako zdrav i odličan izvor vlakana i podstiče rad creva i digestivnog trakta.
07. 10. 2024. u 10:00
ČORBA OD SUŠENOG GRAŠKA SA POVRĆEM: Idealna topli obrok za prestojeće hladnije dane, greje i okrepljuje dušu
Ako ste u nedoumici koju čorbu da spremite ovo je naša preporuka.
06. 10. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
ČORBA OD OSLIĆA: Pravi se brzo i lako, a savršena je za posne slave
Mnogi se plaše da se upuste u pripremu riblje čorbe, misleći da je previše komplikovano, ali evo kako da brzo i lako napravite čorbu od prženog oslića koju ćete obožavati.
16. 11. 2024. u 07:00
SMUTI OD BUNDEVE: Kremasti napitak za popodnevno uživanje
Jesen je idealno doba godine za isprobavanje novih recepata i različitih ukusa. Bundeva je namirnica koju sa razlogom zovu kraljica jeseni.
15. 11. 2024. u 17:00
PROBAJTE LIBANSKU SALATU TABULE: Zdrava i niskokalorična, a lako se sprema
Salata tabule je veoma popularna u Libanu, jer spada u njihova nacionalna jela. Ljudi širom sveta je obožavaju jer je zdrav obrok koji se brzo sprema.
15. 11. 2024. u 16:01
OVO JELO ĆE OBOŽAVATI I NAJVEĆI IZBIRLJIVCI: Recept za zapečenu boraniju sa piletinom
ODLIČAN ručak iz rerne koji će da oduševi celu porodicu.
15. 11. 2024. u 09:00
KAJGANA IZ RERNE: Tradicionalni ruski doručak koji se pravi začas
Toliko je ukusna da svako ko ju je probao, drugačiju više ne jede.
15. 11. 2024. u 07:00
Komentari (0)