PARADAJZ ČORBA SA REBARCIMA: Starinsko i jeftino jelo koje svi vole, a za koje vam ne treba puno sastojaka
29. 09. 2024. u 07:00
Predlažemo vam da za ručak napravite nedoljivu paradajz čorbu sa rebarcima.
Povezane vesti

IME NE LAŽE, OVO JE STVARNO: Perfektna čorba
Toliko je bogata različitim sastojcima i mesom, da će vam biti dovoljna i za ručak, ukoliko niste baš mnogo gladni.
12. 06. 2025. u 11:00

TOPI SE U USTIMA, OVAJ UKUS DUGO NEĆETE ZABORAVITI: Trik francuskog kuvara za najbolji krompir ikad (VIDEO)
NAJBRŽI ručak ikad - slanina + krompir i tajna francuskih kuvara.
11. 06. 2025. u 11:00

DOMAĆA I VRUĆA: Bela pileća krem čorba, savršena kombinacija ukusa
PRAVI se od kuvanog belog mesa, povrća i pavlake, a idealna je kao lagano predjelo ili samostalan obrok.
06. 06. 2025. u 11:00
Najnovije iz rubrike

PEČENI PARADAJZ SA TIKVICAMA: Recept za sočnu salatu
Mirišu neverovatno, imaju još bolji ukus, a možete ih čak čuvati u teglama i uživati u letu tokom cele godine.
12. 09. 2025. u 20:00

JELO KOJE JEDU MONASI: Jednostavan manastirski recept od samo 3 sastojka - na vodi
OVO lagano jelo od paradajza i paprika dolazi iz starih manastirskih kuhinja i prenosi mudrost vekova.
12. 09. 2025. u 19:09

KROFNE SA SIROM I ŠEĆEROM U PRAHU: Recept za mirisne krofne
Kada se u kući raširi miris vanile i prženog testa, zna se da nastaje nešto posebno. Ove krofne sa svežim sirom su hrskave spolja, a nežne i vazdušaste iznutra. Spremne za svega nekoliko minuta, uz obilan sloj šećera u prahu, savršene su za trenutke kada poželite brzu, domaću poslasticu.
12. 09. 2025. u 19:00

GOVEĐA ČORBA SA REZANCIMA: Recept za mirisnu čorbu
Ovo je jedna od najtradicionalnijih poljskih čorbi – bistra goveđa čorba, puna ukusa i arome povrća. Služi se sa tankim rezancima, šargarepom i komadima mesa. Idealna za nedeljnu večeru.
12. 09. 2025. u 17:00

PEČENA CVEKLA SA BELIM LUKOM: Recept za aromatičnu salatu.
Pečena cvekla sa belim lukom i puterom je elegantno, ali jednostavno jelo koje oduševljava i izgledom i ukusom.
12. 09. 2025. u 16:00
Komentari (0)