SALATA SA PILETINOM, ŠAMPINJONIMA I ŠARGAREPOM: Odličan prilog uz svako jelo, a brzo se sprema
23. 11. 2024. u 07:00
Vreme je slava, a svaku slavsku trpezu možete obogatiti ukusnim salatama kakva je ova.
Povezane vesti
NAJLEPŠA PILEĆA SALATA: Savršeni prilog na prazničnoj trpezi
Pileća salata biće savršen prilog i dodatak prazničnoj trpezi, a sastojke možete da prilagođavate svom ukusu.
06. 12. 2024. u 10:38
PILEĆA SALATA SA GROŽĐEM: Pravo zadovoljstvo bogatog ukusa
Preukusna salata koja može da se jede sama, a savršena je i kao dodatak jelima, pogodna za sve prilike.
09. 10. 2024. u 12:23
KREMASTA SALATA SA PILETINOM I SUVIM ŠLJIVAMA: Idealna je za slavsku ili prazničnu trpezu i gotova za samo 15 minuta!
Kremasta slavska salata sa suvim šljivama i orasima donosi savršen spoj bogatih ukusa i raskošne teksture, idealna za posebne prilike. Bilo da je poslužite kao predjelo ili kao prilog, ova salata će sigurno oduševiti vaše goste.
08. 10. 2024. u 14:00
Najnovije iz rubrike
MARINADA OD PERŠUNA I BELOG LUKA: Napravite brzo i lako najbolji preliv za ribu
Pravite riblji specijalitet i treba vam preliv? Pritom taj dan postite? Onda je ovaj jednostavan preliv rešenje za vas.
23. 12. 2024. u 16:54Novosti online
SALATA KOJU SVI VOLE I TRAŽE JOŠ: Salata sa krastavcima i crvenim lukom
Salata sa krastavcima i crvenim lukom je reska i osvežavajuća, može da se jede uz glavno jelo.
23. 12. 2024. u 14:08Novosti online
PRIZRENSKO TESPIŠTE: Tradicionalni posni kolač sa Kosova (VIDEO)
Posni kolač koji se pravi lakše od baklave, oduševićete se ukusom, a u dom donosi miris tradicije.
23. 12. 2024. u 13:00Novosti online
NEOPISIVO DOBAR RUČAK: Piletina sa kikirikijem i pirinčem
Piletina sa kikirikijem i pirinčem je lagano jelo u azijskom stilu, savršeno uklopljenih ukusa.
23. 12. 2024. u 11:49Novosti online
KREMASTI PILEĆI GULAŠ: Savršen ručak za celu porodicu
Pileći gulaš prepun povrća, začinjen je i dopunjen pavlakom za kuvanje. Obavezno probajte ovaj recept za pravljenje pilećeg gulaša ako niste do sada imali priliku da probate.
23. 12. 2024. u 11:00
Komentari (0)