OKREPLJUJE I DUŠU I TELO: Zdrava čorba od povrća i žalfije
25. 01. 2025. u 11:00
Malo drugačija čorba koja miriše na zdravo. Možete je praviti s piletinom, a sasvim je dobra i u varijanti s povrćem.
Povezane vesti


FAHITA SA PILETINOM: Odličan miks mesa i povrća na meksički način
Omiljeno restoransko, meksičko jelo u vašem domu - zašto da ne? Začini u ovom receptu igraju glavnu ulogu, pa najpre proverite imate li ih sve.
23. 03. 2025. u 13:00

ČORBA OD PEČENOG PARADAJZA I LUKA: Priprema je neobična, ali jednostavna, a ukus božanstven (VIDEO)
Ako uživate u čorbama od povrća, ova nesvakidašnja varijanta od pečenog paradajza će vam se sigurno dopasti.
19. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

KAFANSKA ČORBA: Ukus tradicije koji se čuva
Okrepiće vam dušu i telo od prvog zalogaja.
12. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

USKRŠNJA SALATA: Brza za pripremu, ali dovoljno efektna da osvoji goste na prvi zalogaj
Uskršnja salata je savršen dodatak prazničnoj trpezi, spajajući bogate ukuse i svežinu prolećnih sastojaka.
16. 04. 2025. u 16:00

SITNI KOLAČ ZA VELIKI UŽITAK: Žerbo kocke
Atraktivno izgledaju, bogate su orasima i čokoladom, mogu dugo da stoje. Potreban vam je još neki razlog "za" da ih napravite?
16. 04. 2025. u 14:30

JELO KOJE MORATE PROBATI: Gulaš od govedine i cvekle
Kombinovanjem raznog povrća, začina i mesa dobija se poseban ukus koji se ne zaboravlja.
16. 04. 2025. u 13:00

NAJKREMASTIJA TORTA BEZ PEČENJA I JAJA: Pravi se sa svega 20 minuta, a ukusom osvaja i najveće sladokusce (VIDEO)
Danas vam predstavljamo jedan takav domaći slatkiš, koji ima slastan, kremasti fil na bazi šlaga, a dok se u jedan deo umeša bela čokolada, drugom neodoljiv ukus i boju daje čokoladni krem. Za pripremu ove poslastice ne treba vam više od 20 minuta, a ukus joj je božanstven i savršena je za prolećne dane.
16. 04. 2025. u 11:30

FARBANJE JAJA SALVETOM: Najlakša tehnika koju će obožavati i deca i odrasli
Jaja za Uskrs možete da ofarbate u duginim bojama, a samo su vam potrebne salvete i farba za jaja.
16. 04. 2025. u 10:00
Komentari (0)