MANASTIRSKA JOTA: Najukusnije jelo po receptu sa Hilandara
14. 03. 2025. u 13:30
Recept za jotu originalno potiče iz Italije, tačnije iz Trsta.
Najnovije iz rubrike
TRIK KOJI UKLANJA GORČINU I MENJA UKUS DŽIGERICE: Jednostavno, brzo i provereno
DžIGERICU pre prženja pospite ovim sastojkom i biće lepša, mekša i bez gorčine.
02. 12. 2025. u 13:53
TRADICIONALNA BAKLAVA SA ORASIMA: Recept za savršenu starinsku poslasticu - Onako kako se oduvek pravila
MIRIS istopljenog maslaca, hrskavih tankih kora i bogatih oraha neodoljivo podseća na starinske kuhinje i porodična okupljanja.
02. 12. 2025. u 12:00
POSNA ČOKOLADNA TORTA SA ORASIMA: Bogata, kremasta i mirisna
U danima kada kuhinja miriše na orahe, toplu čokoladu i domaću tradiciju, ova posna čokoladna torta sa orasima ponovo osvaja trpeze. Recept je jednostavan, pouzdan i idealan za slave, post ili bilo koju svečanu priliku.
02. 12. 2025. u 10:27
POSNA PITA SA PEČURKAMA NA VODI: Recept koji ćete sigurno ponavljati tokom Božićnog posta
POSNA pita sa pečurkama može se spremiti i bez ulja - evo recepta!
02. 12. 2025. u 07:36
PUNJENE PAPRIKE SA KUSKUSOM, PRAZILUKOM, GRAŠKOM I FETOM: Jelo koje spaja mediteranske ukuse i zdrave sastojke
U nastavku vam donosimo detaljan recept za punjene paprike koje će uneti vedrinu u vaš tanjir. Ovo je pravi izbor za sve ljubitelje zdrave, ukusne i šarene kuhinje. Priprema je laka, rezultat impresivan — a uspeh zagarantovan!
01. 12. 2025. u 22:03
Komentari (0)