
Politika


BLOKADERI PRAVE HAOS U KOSJERIĆU: Poslanici opozicije i NVO aktivisti huškaju narod usred izborne tišine (FOTO)
07. 06. 2025. u 19:48 >> 21:42

U KOSJERIĆU PIVO CEVCI I SAVO MANOJLOVIĆ: Sa bandom blokadera krši izbornu tišinu
07. 06. 2025. u 21:40


Tenis

"NISAM VEROVALA DA ĆE USPETI": Koko Gof se obratila nakon osvajanja Rolan Garosa
07. 06. 2025. u 22:20


"LENGLEN" ZA KOKO GOF: Iznenađenje! Američka teniserka osvojila Rolan Garos!
07. 06. 2025. u 18:12

SRPKINJA ISPISALA ISTORIJU TENISA! "Kompletirala" sva četiri finala grend slem turnira!
07. 06. 2025. u 16:25

Fudbal


"BOG ME NAGRADIO!" Junak Srbije Đorđe Petrović o meču sa Albanijom u Tirani
07. 06. 2025. u 22:52


A POSLE SILNIH SKANDALA U TIRANI: Hrabra Srbija izdržala sramne ispade Albanaca u borbi za Svetsko prvenstvo u fudbalu!
07. 06. 2025. u 22:39 >> 22:40

Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom