
Politika




Kome smetaju srpske zastave i Srpska pravoslavna crkva u Novom Sadu i zašto?
12. 08. 2025. u 17:08

Tenis


ŽENE TUGUJU: Najveći zavodnik među teniserima propušta Ju-Es open 2025!
12. 08. 2025. u 18:31



IZNENAĐENJE U SINSINATIJU: Eliminisan 16. teniser sveta, pobedio ga veteran iz Francuske
12. 08. 2025. u 08:29
Fudbal



uživoPRENOS, ZVEZDA - LEH: Kakvi sastavi za borbu za Ligu šampiona!
12. 08. 2025. u 19:00 >> 19:54

SVE SE CRVENI (I BELI) KA MARAKANI: Reke navijača krenule na Zvezda - Leh
12. 08. 2025. u 19:52

SPEKTAKL NA MARAKANI! Oglasio se predsednik Zvezde pred duel sa Lehom
12. 08. 2025. u 18:58
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom