
Tenis



VIMBLDON 2025. NAJNOVIJE VESTI: Srbin dobio neočekivanu pozivnicu za glavni žreb!
27. 06. 2025. u 18:35

ŠOK PRED POČETAK VIMBLDONA! Janik Siner dobio užasne vesti, ovo nikako nije želeo
27. 06. 2025. u 16:35

VIMBLDON, NAJNOVIJE VESTI: Olga Danilović i Nina Stojanović saznale protivnice
27. 06. 2025. u 12:39
Fudbal

"NAJGORA IDEJA IKADA": Jirgen Klop uradio po Svetskom klupskom prvenstvu
28. 06. 2025. u 15:38


"PARNI VALJAK" SE ZAHUKTAVA: Fudbaleri Partizana otputovali na "Bratski kup" u Moskvu
28. 06. 2025. u 14:37


Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom