
Politika


KURTI PONOVO HAPSI SRBE: Priveden pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Igor Popović
18. 07. 2025. u 21:52



Tenis


SKANDAL KAKAV TENIS NE PAMTI! "Zašto me zoveš budalom, vidimo se napolju" (VIDEO)
18. 07. 2025. u 11:29



Fudbal

"NE VOLIM O FAVORITIMA" Vladan Milojević ovako najavio meč Zvezde i Javora
18. 07. 2025. u 22:43


MARKO ARNAUTOVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI! Bomba! Najveći transfer u istoriji srpskog fudbala
18. 07. 2025. u 21:28


MANČESTER ZAVRŠIO VELIKO POJAČANJE: Krilni napadač stigao na "Old Traford"
18. 07. 2025. u 19:35
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom