Tenis
OVA DEVOJKA JE NEVEROVATNA! Arina Sabalenka u trećem finalu zaredom na Australijan openu
23. 01. 2025. u 11:20
SENZACIJA U MELBURNU! Srbin i Rus igraju za titulu na Australijan openu
23. 01. 2025. u 09:42
"RAZMIŠLJAMO O FORMIRANJU LIGE U EVROPI!" Prvi čovek NBA lige otkrio planove
23. 01. 2025. u 09:20
SKANDAL DRMA AUSTRALIJAN OPEN! "Sudije se napiju uveče pa sude sutradan"
23. 01. 2025. u 08:52
Fudbal
ODREKAO SE SRBINA! "Posebni" pravi čistku na Bosforu, nema mesta za Piksijevog orla
23. 01. 2025. u 13:03
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom