TORTA KOJA SE BRZO SPREMA I JOŠ BRŽE JEDE: Slatki haos
Slatki haos je torta koju favorizuju takozvane "instant domaćice" koje nemaju vremena za pripremu tradicionalnih torti. Ova torta se ralitivno brzo sprema i ostavlja mogućnost dodavanja sastojaka po sopstvenoj želji.

Foto: J.S.
Potrebni sastojci za ovu brzu tortu su sledeći:
- 500 grama keksa ručno izlomLjenog na sitne komadiće
- 1 kilogram seckanih banana
- 100 grama ananasa iz konzervi
- 200 grama suvog grožđa
- 200 grama kandiranog voća po želji
- 200 grama seckanih žele bombona
- Ostalo je vaš izbor
- Sve to pomešati i staviti u jednu posudu, a zatim preliti kremom.
Priprema krema:
U jednoj posudi skuvati 800 mililitara mleka, a u drugoj umutiti 4 jaja, šest kašika šećera i šest kašika brašna, zatim postepeno dodavati u vrelo mleko i mutiti dok ne postane gusto.
Ranije pripremljene sastojke preliti vrućim kremom, pomešati i oblikovati tortu po želji. Nakon par sati u frižideru tortu filovati šlag kremom.

"DOBRO SMO UPOZNATI SA DOGAĐAJIMA U SRBIJI" Medvedev optužio Zapad za organizovanje protesta u drugim zemljama
ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije i predsednik stranke Jedinstvena Rusija Dmitrij Medvedev optužio je danas zapadne zemlje da organizuju proteste i mešaju se u izborne procese drugih zemalja da bi održale svoju dominaciju.
31. 07. 2025. u 17:01

EKSKLUZIVNI SNIMCI HAPŠENjA ŠIPTARSKOG TERORISTE: Ovako je pao bivši pripadnik OVK u Svilajncu, evo za šta se sumnjiči (VIDEO)
ŠIPTARSKI terorista i bivši istaknuti pripadnik terorističke OVK Halili Lulzin, uhapšen je danas u Svilajncu, u zajedničkoj akciji Bezbednosno-informativne agencije, Službe za otkrivanje ratnih zločina UKP MUP-a Republike Srbije, a u saradnji sa Tužilaštvom za ratne zločine.
22. 07. 2025. u 20:54

"ĐEDOVI TE PROKLELI!" Veljko besan na prezimenjakinju, slavi Oluju
SIN pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, važi za velikog rodoljuba, a sada ga je razbesnelo to što je jedna njegova prezimenjakinja učestvovala u godišnjici proslave "Oluje".
03. 08. 2025. u 10:36
Komentari (0)