SMUTI ZA REVITALIZACIJU KOŽE: Zdrav recept za napitak koji će vas osvežiti

Bojana Jovanović

20. 08. 2024. u 14:49

Kad pomislimo na negu kože prvo nam na pamet pada spoljno ulepšavanje, međutim, veoma je važno i šta unosimo u organizam. Detoksikacija je odlična stvar, generalno, a pod nju spada i konzumacija smutija koji koži vraća sjaj i mladalačku svežinu.

СМУТИ ЗА РЕВИТАЛИЗАЦИЈУ КОЖЕ: Здрав рецепт за напитак који ће вас освежити

Foto Shutterstock

Kad pomislimo na negu kože prvo nam na pamet pada spoljno ulepšavanje, međutim, veoma je važno i šta unosimo u organizam. Detoksikacija je odlična stvar, generalno, a pod nju spada i konzumacija smutija koji koži vraća sjaj i mladalačku svežinu. Donosimo vam recept, količinski dovoljan za dve „porcije“ ovog ukusnog eliksira mladosti.

Potrebno vam je:

  • šoljica zelenog lisnatog povrća po želji,
  • 1/2 banane,
  • nekoliko listića korijandera,
  • 1/2 šoljice smrznutog manga,
  • 2 kašike kokosovog putera,
  • kašičica kurkume u prahu,
  • kašičica đumbira u prahu, 200 ml vode.

Sve sastojke stavite u blender, sipajte vodu i dobro izmutite. Dodajte još vode, po potrebi, da biste dobili željenu gustinu. Popijte odmah.

BONUS SADRŽAJ

Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.

Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.

Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.

JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
pogledaj sve

Komentari (0)

ODRŽIVA ARHITEKTURA: Važnost energetske efikasnosti