EMBARGO KOLAČ: Neverovatno jeftin, a mekan i preukusan
17. 04. 2024. u 15:00
EMBARGO kolač se pravi od jeftinih sastojaka, i to baš brzo i lako, a fantastičnog je ukusa.
Povezane vesti

KOLAČ IZ ŠOLJE SPREMAN ZA 5 MINUTA: Savršen način da se na brzinu zasladite
Neretko se dešava da nam vreme stoji na putu ka dobrom kolaču. To ne mora biti slučaj, zahvaljujući ovom brzom receptu za kolač iz šolje. Brza verzija čokoladnog lava kolača biće idealan način da se zasladite, a priprema traje svega pet minuta.
17. 03. 2025. u 17:05Jovana Vasić

POSLASTICA KOJA SE NE PEČE: Solunske štanglice se prosto tope u ustima
Savršeno ukusan voćni fil između dve oblande.
19. 03. 2025. u 16:00

KREMASTO I SOČNO: Čokoladna lazanja kolač koji se ne peče
Čokoladna lazanja je kremast i sočan kolač koji se topi u ustima.
09. 03. 2025. u 16:00

KOLAČ SNEGULJICA: Najkremastija poslastica koja se sprema za 15 minuta (VIDEO)
Spoj piškota, bele čokolade i kokosa, za sve ljubitelje vanile i laganijih kolača, prava je poslastica za celu porodicu.
27. 02. 2025. u 12:30Jovana Vasić

JUGOSLOVENSKI KOLAČ: Najukusnija starinska poslastica, koja je bila nezaobilazana na trpezi (VIDEO)
Bez ovog kolača nije moglo da prođe slavlje u staroj Jugoslaviji. Pravi se od jednostavnih sastojaka, a savršeno je ukusan.
26. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

ČOKOLADNI ROLAT SA VIŠNJAMA: Slatka simfonija ukusa koja osvojiti sva vaša čula
Čokoladni rolat sa višnjama je jednostavan za pripremu, kremast je i lagan.
02. 04. 2025. u 11:30

ČORBA OD KOPRIVA: Lekovito i preukusno jelo, idealno za jačanje imuniteta
Čorba od kopriva je pravi izbor za sve one koji su malokrvni, oporavljaju se od bolesti, ali i za jačanje organizma. Posebno u proleće.
02. 04. 2025. u 10:00

FENOMENALAN RUČAK: Piletina na lovački način, užitak u ukusu i aromi
Piletina na lovački način je jelo uz koje možete poslužiti prilog koji vam odgovara, pirinač, krompir pire, njoke, špagete, i uživajte u ručku koji je za čistu desetku.
02. 04. 2025. u 08:30

MASONICA: Staro crnogorsko jelo, lako i brzo se sprema
Vruću masonicu preliti rastopljenim sirom i kajmakom.
02. 04. 2025. u 07:00

POSNI MUS KOLAČ: Posne poslastice i te kako mogu da budu neodoljivo ukusne, a ova je pravi dokaz
Kremasta fantazija spremna očas posla.
01. 04. 2025. u 16:00
Komentari (0)