MEDENO SRCE SA VIŠNJAMA: Čarobna kombinacija čokolade i višnje
06. 05. 2024. u 15:00
Umesto pekmezom od kajsija, kolač obogatite višnjama - ukus će vas oduševiti. Pored toga što je veoma ukusan, ovaj kolač se brzo sprema i veoma je izdašan. Recept je veoma jednostavan i može se spremati i u danima posta, jer u izvornu verziju kolača ne idu ni jaja, ni mleko.
Povezane vesti

KOLAČ KOJI NESTANE BRŽE NEGO ŠTO SE NAPRAVI: Neodoljive čokoladne štangle sa orasima
BOGATA i dekadentna poslastica prekrivena hrskavim seckanim orasima.
13. 06. 2025. u 13:00

KOLAČ OD SVEGA 3 SASTOJKA, A SPREMA SE SA 5 MINUTA: Višnje će vas baš osvežiti
NEMA ko ga ne obožava, nema jeftinije poslastice.
11. 06. 2025. u 13:00

PROSTO SE TOPE U USTIMA: Punjene kokos školjkice (VIDEO)
SERVIRAJTE i uživajte!
20. 06. 2025. u 11:00

OSVEŽAVAJUĆA POSLASTICA: Najkremastiji kolač sa pistaćima, spreman očas posla
KOLAČ bogate note pistaća, donosi zadovoljstvo svakim zalogajem.
07. 06. 2025. u 13:00

VAZDUŠAST I MEKAN, A LAKO SE PRAVI: Ovo je najsočniji čokoladni kolač koji ćete ikad probati
SLATKOĆA ovog dezerta savršeno se slaže sa mnogima omiljenim napitkom - kafom.
18. 05. 2025. u 21:07
Najnovije iz rubrike

ZA ZDRAV POČETAK DANA: Zeleni proteinski šejk
SUPER je za doručak ili kao užina, držaće vas dugo sitim.
19. 07. 2025. u 07:00

OMLET SA SPANAĆEM I ČERI PARADAJZOM: Recept za visoko proteinski doručak
Brz i zdrav obrok od nekoliko sastojaka – idealan za doručak ili laganu večeru. Spanać i čeri paradajz daju svežinu, a maslinovo ulje aromu i nutritivnu vrednost.
19. 07. 2025. u 07:00

JEDNO OD NAJOMILJENIJIH JELA: Najbolji trik za najukusnije pohovano belo meso
UMESTO jaja, dodajte ovaj sastojak i biće sočnije i mekše nego ikad.
18. 07. 2025. u 17:00

SAVRŠEN SU LETNJI DESERT: Krofnice kao sa plaže
BRZA poslastica koja miriše na leto.
18. 07. 2025. u 15:52

SALATA SA TUNJEVINOM, JAJETOM I SPANAĆEM: Odlična za letnje dane
Danas sa vama delimo recept za laganu salatu, punu proteina i vitamina i savršenu za letnji ručak ili večeru.
18. 07. 2025. u 11:00
Komentari (0)