Gabon torta predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje intenzivnih čokoladnih ukusa. Ova bogata, kremasta torta, svojim slojevima i teksturom obećava intezitet i senzualnost ukusa.
Povezane vesti
GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
01. 06. 2024. u 15:00
KREMPITA TORTA: Kremasta poslastica sa čarobnim ukusom
Odlična torta sa vrlo ukusnim filom koji se jednostavno pravi.
08. 06. 2024. u 13:00
TIGAR TORTA KOJA SE NE PEČE: Izdašna i brza poslastica koju deca obožavaju
Većinu sastojaka sigurno već imate u kuhinji, a u pripremi torte mogu da vam pomognu i deca koja ovu poslasticu obožavaju. Recept je veoma jednostavan, a torta izdašna i ukusna.
04. 06. 2024. u 19:00
BELI ANĐEO TORTA SA JAGODAMA: Između 2 fila osvežavajuće voće - pravi letnji slatkiš
Beli anđeo torta je izuzetno laka za pripremu, jer sve što treba da uradite jeste da gotove rozen kore premažete prvo filom od vanile, a onda i umućenom slatkom pavlakom.
03. 06. 2024. u 17:01
OMILJENA BAJADERA TORTA: Savršenstvo koje se ne zaboravlja
Odličan recept za ukusnu kremastu poslasticu.
30. 05. 2024. u 17:00
Najnovije iz rubrike
MOŽE DA SE JEDE KAO GLAVNI OBROK: Napravite čorbu od povrća i govedine, priprema se za manje od sat vremena
Najukusnija čorba, savršen spoj povrća i mesa.
26. 06. 2024. u 13:00
RECEPT ZA HLEB IZ PROVANSE: Ovaj francuski hleb pravi se sa mešavinom začinskog bilja i sira
Fugasa hleb se pravi u obliku elipse, i naprave se rezovi na testu tako da hleb, kada se ispeče, podseća na glavicu pšenice. Hleb se brzo pravi, za samo 45 minuta, a možete da ga servirate i za posebne prilike.
26. 06. 2024. u 11:01
STIFADO: Sočna junetina na grčki način koja se topi u ustima
Slasan spoj mesa sa vinom i začinima daje ovom jelu posebnu aromu.
26. 06. 2024. u 10:00
PITA SA JABUKAMA, MAKOM I ORASIMA: Kad je budete probali, otvoriće vam novu dimenziju ukusa
Ukoliko volite slatke pite, ova će od sada biti vaš favorit.
26. 06. 2024. u 07:00
DA JELO NE ISPADNE NEUKUSNO: Korisni saveti kako da pravilno odmrzavate i pripremate povrće
Izbegnite neke uobičajene greške zbog kojih jelo može da ispadne neukusno, pomoću korisnih saveta.
25. 06. 2024. u 19:00
Komentari (0)