RUSKE KAPE SA JAFOM: Mnogo brža varijanta od običnih ruskih kapa
20. 05. 2024. u 22:00
Umesto kore ide keks, pa se mnogo brže prave od klasičnih, a ukus je fenomenalan.
Najnovije iz rubrike

SUPA SA KNEDLAMA OD PILEĆE DŽIGERICE: Stari dobri ukus domaće kuhinje
Topla supa koja miriše na detinjstvo i nedeljni ručak kod bake. Knedle od džigerice su pravi kulinarski povratak u prošlost – jednostavne, hranljive i pune ukusa. Evo kako da ih pripremite kod kuće.
22. 10. 2025. u 18:00

KROMPIR U KREMASTOM BELOM SOSU OD BELOG LUKA: Jelo koje će osvojiti sva vaša čula
Ako ste ljubitelj krompira, ovo jelo će vam postati novi omiljeni obrok. Savršeno se uklapa i kao samostalan ručak i kao prilog uz meso ili salatu.
22. 10. 2025. u 17:00

BATACI U SOSU OD KIKIRIKIJA: Hrskavo savršenstvo na tanjiru
Ako tražite nešto novo za večeru, ovaj recept je pravi izbor. Sočni pileći bataci u aromatičnom sosu od kikirikija, završeni hrskavim prelivom od kikirikija i susama, podići će obrok na gurmanski nivo.
22. 10. 2025. u 16:00

DINSTANA REBRA U KUPUSU: Klasika za hladne dane
Kad temperature padnu, ništa ne greje bolje od tanjira punjenog bogatim, aromatičnim jelom. Dinstana rebra u kiselom kupusu su tradicionalan, sitan obrok koji spaja ukusnu masnoću mesa sa kiselkastom svežinom kupusa. Savršeno uz krompir ili sveže pečen hleb.
22. 10. 2025. u 15:00

LAZANJA OD TORTILJA: Jednostavan i ukusan recept
Praktično jelo koje će ostaviti trajan utisak na vašem nepcu. Umesto testa koriste se meke tortilje, a sve ostalo je pravo uživanje: dinstano povrće, aromatični sos i bogati čedar sir. Idealno za ručak, večeru ili gozbu sa prijateljima.
22. 10. 2025. u 14:00
Komentari (0)