KREMASTA TIRAMISU TORTA: Brzi desert od piškota i kremastog fila jedan je od najomiljenijih na svetu
29. 05. 2024. u 15:00
Božanstvena tiramisu torta, bez previše utrošenog vremena.
Povezane vesti

TORTA MONAHINJINA TAJNA: Dezert koji ćete odmah poželiti da probate
Torta monahinjina tajna je vrlo raskošna i bogata sirom, a preliva se čokoladom.
27. 01. 2025. u 12:00Novosti online

TORTA" NEVERNA ŽENA": Slatkiš koji morate da probate (VIDEO)
Ova torta je prepoznatljiva po bogatom ukusu i hrskavoj kori koja se smenjuje sa nežnim kremovima.
01. 01. 2025. u 15:51Novosti online

ČOKOLADNA PRAG TORTA: Raskošna kao grad po kojem nosi ime, a idealna za sve prilike (VIDEO)
Većina ljudi obožava čokoladne torte, još kada su one raskošne i kremaste, nema im premca. Jedna od sjajnih čokoladnih torti je i ova torta.
15. 12. 2024. u 16:21

ČOKOLADNA KRALJICA BEZ KOJE SU PRAZNICI NEZAMISLIVI: Panj torta (VIDEO)
Ukoliko ste se uželeli tradicionalnih čokoladnih kolača sa orasima, panj torta je idelna za vas. Verujemo da će i deci postati omiljena kada je probaju.
27. 12. 2024. u 15:00

KOLAČ OD LIMUNA I KOKOSA: Odlična i osvežavajuća kombinacija koja se topi u ustima
Napravite ga ove nedelje, oduševićete se.
02. 12. 2024. u 17:00
Najnovije iz rubrike

TOPLA ČOKOLADA: Najbolji recept za omiljeni napitak
Topla čokolada je jedan od omiljenih napitaka tokom hladnijeg perioda godine. Ukusna i topla, čokolada spremljena na ovaj način ne samo da nas greje i krepi, već nam i popravlja raspoloženje budući da čokolada sadrži serotonin - hormon sreće.
04. 03. 2025. u 14:00Jovana Vasić

JEDINSTVENA KOMBINACIJA UKUSA: Salata od rukole i belog luka
Ova salata je primer savršeno balansiranog kombinovanja intenzivnih aroma i ukusa poput belog luka i rukole.
04. 03. 2025. u 13:00Novosti online

POSNE PALAČINKE OD HELJDINOG BRAŠNA: Uživajte u omiljenoj poslastici i u danima posta
Ovako pripremljene mogu stajati i dva dana, tanke su i ukusne kao da su mrsne.
04. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

PIRE OD POVRĆA SA KOBASICOM: Tradicionalno holandsko jelo idealno za gurmane
Probajte pire na malo drugačiji način.
04. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić

Komentari (0)