GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
01. 06. 2024. u 15:00
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
Povezane vesti

REFORMA TORTA: Uživajte u divnom ukusu ovog posebnog deserta
Reforma torta je poznata po sočnim korama od oraha i bogatom kremu od žumanaca i čokolade.
24. 04. 2025. u 11:30

HILANDARSKA TORTA: Kraljica čokoladnih poslastica sa Svete Gore, kremasta i preukusna
Recept je veoma star, a dobvija se poslastica koja se ne odbija.
10. 04. 2025. u 10:00

MAĐARSKA DOBOŠ TORTA: Savršena poslastica za svaku priliku, budi nostalgiju
Ova torta poreklom je iz Mađarske, a poznata je po puterastim korama i filu. Izuzetno bogatog i raskošnog ukusa, doboš torta je idealna za posluživanje u svečanim prilikama.
09. 04. 2025. u 14:30

TORTA PTIČJE MLEKO: Troslojna rapsodija savršenog ukusa (VIDEO)
Kada je jednom probate, pravićete je stalno.
20. 04. 2025. u 16:00

KAO U GRČKOJ: Sutlijaš sa mastikom
Tradicionalno grčko alkoholno žestoko piće odlično se "snalazi" u sutlijašu posle kog vas neće boleti glava.
10. 04. 2025. u 16:00
Najnovije iz rubrike

UOPŠTE NE GOJE: Najzdravije palačinke imaju samo 2 sastojka
MOŽE se reći da je jedina mana palačinki to što nisu baš sasvim zdrave, ali ni to nije uvek slučaj.
14. 07. 2025. u 19:00

PRAVI SE BEZ PEČENJA: Kolač s pistaćima
OSVAJA kremastom teksturom i bogatim ukusom.
14. 07. 2025. u 17:00

BEZ RAZVLAČENJA TESTA: Najjednostavniji recept za picu (VIDEO)
KVALITETNI sastojci su ključ za savršenu pizzu.
14. 07. 2025. u 16:00

PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA: Osvežavajući napitak od nara, đumbira i limete
ZA energiju, imunitet, varenje i prirodnu detoksikaciju. Idealno za celu porodicu!
14. 07. 2025. u 15:00

ODUŠEVIO DOMAĆICE NA MREŽAMA: Simit - Turski đevrek
TURSKI đevrek, hrskav i sočan, ukusa bez mane.
14. 07. 2025. u 14:00
Komentari (0)