GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
01. 06. 2024. u 15:00
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
Povezane vesti

BANANA KOLAČ SA ČOKOLADOM I ORASIMA: Nepobediva kombinacija ukusa (VIDEO)
Sočan i mekan, zahvaljujući zrelim bananama i jogurtu, ovaj kolač dobija dodatnu dimenziju ukusa uz hrskave orahe i slatke komadiće čokolade. A da bi bio još posebniji, prelijemo ga toplim, kremastim sosom koji mu daje neodoljivu karamelastu notu. Idealan je uz šoljicu kafe ili čaja, bilo za doručak, popodnevnu pauzu ili desert.
22. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

KATI - NAJPOZNATIJI MAĐARSKI KOLAČ: Hrskava korica, 2 različita fila i rendana čokolada (VIDEO)
Hrskava korica, čokoladni fil sa džemom i rumom, pa beze fil i na kraju rendana čokolada čine ovaj kolač prosto neodoljivim. Kati je čuvena mađarska poslastica kojoj niko neće moći da odoli. Kombinacija sastojaka je fenomenalna, pa ćete se ovom kolaču uvek rado vraćati.
17. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić

ČEMBERLEN TORTA: Raskošna poslastica, božanstvenog ukusa
Čemberlen torta je prava starinska torta i sa njom nikada nećete pogrešiti. Kombinacija mekih kora s orasima, dva fila koja se spajaju u jedan i grilijaša, ukus koji osvaja.
12. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

SAVRŠENA POSLASTICA: Kuglice od suvog voća i kikirikija prelivene čokoladom
KUGLICE od suvog voća i kikirikija prelivene čokoladom se ne peku, vrlo su zdrav desert i idealne za slavlja.
09. 02. 2025. u 11:00

LAKO I BRZO SE SPREMA: Najlepši čokoladni brauni sa pomorandžom
ČOKOLADNI brauni sa pomorandžom oduševiće goste, prepun je čokolade i predivnog izgleda.
07. 02. 2025. u 15:00
Najnovije iz rubrike

KIFLICE SA KISELIM KUPUSOM: Mekani i ukusni zalogaji, kojima niko ne može da odoli
Verujemo da ovakve kiflice još uvek niste probali, pa je vreme da tu grešku ispravite i obradujete ukućane ovim divnim kiflicama. Služite ih tople, uz pavlaku ili jogurt.
23. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

RECEPT ZA PUDING OD JABUKA: Idealan slatkiš posle ručka
Ako želite da slatkiš bude sočan, kremast i savršen desert posle raskošnog ručka, onda je puding od jabuke pravi izbor. Priprema se lako i brzo, treba da odstoji i ukusi će se harmonično spojiti.
22. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić

7 SAVETA DA VAM MESO BUDE SOČNO: Uz ove sugestije svako meso koje budete pripremali biće savršeno sočno i meko
Bez obzira koju vrstu mesa i kog kvaliteta pripremate, ono može da bude ukusnije od onog koje pripremaju u najboljim restoranima. Potrebno je samo da se pridržavate ovih saveta i smernica, pomoću kojih ćete uvek dobiti savršen obrok.
22. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

BANANA KOLAČ SA ČOKOLADOM I ORASIMA: Nepobediva kombinacija ukusa (VIDEO)
Sočan i mekan, zahvaljujući zrelim bananama i jogurtu, ovaj kolač dobija dodatnu dimenziju ukusa uz hrskave orahe i slatke komadiće čokolade. A da bi bio još posebniji, prelijemo ga toplim, kremastim sosom koji mu daje neodoljivu karamelastu notu. Idealan je uz šoljicu kafe ili čaja, bilo za doručak, popodnevnu pauzu ili desert.
22. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

RUČAK KOJI SE BRZO SPREMA, A JOŠ BRŽE POJEDE: Zapečena jaja sa pečurkama i sirom
Nekada se neočekivane kombinacije pokažu kao savršeno novo jelo. Ovo je jedno od takvih slučajnih otkrića za koje verujemo da će postati omiljeno.
22. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić
Komentari (0)