NEMA GREŠKE: Napravite savršenu supu
SVAKA dobra domaćica mora da zna da napravi pravu, domaću supu.
Da biste je doveli do savršenstva, poslušajte nekoliko saveta koje vam donosimo.
Ukoliko biste da napravite masniju pileću supu, pile bi trebalo da stavite u hladnu vodu, pa tek onda uključite da se kuva, a ako biste manje masnu, meso ubacite u već proključalu vodu. Kada pravite supu od kostiju dodajte i lovorov list, koji će joj znatno poboljšati ukus.
Da biste dobili bistriju goveđu supu, u nju, dok vri, sipajte umućeno belance, koje će „pokupiti“ čestice belančevina, pa će supa biti bistra kada je procedite.
Crni luk je nezaobilazni sastojak svake dobre supe, a ukus će biti mnogo lepši ako ga prethodno zapečete na ringli. Presecite ga na pola ili na tanje kolutiće, pa ih prepecite sa obe strane, na laganoj vatri. Zatim ga ubacite u supu.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
KTITOR ESFIGMENA JE SRBIN: Grčka policija ni ne sluti da manastir koji hoće da iseli krije staru srpsku tajnu
SRPSKI vladari sa Svetom Gorom imaju neraskidivu vezu koju je uspostavio još Sveti Sava Prvi Srpski, kada je zajedno sa ocem, a svojim duhovnim sinom, pređašnjim moćnim velikim županom, a potonjim smernim monahom Simeonom obnovio zapusteli manastir Hilandar i udario temelj srpskoj vasionoj duhovnosti.
23. 07. 2024. u 20:19
ZASTRAŠUJUĆE UPOZORENjE IZ AMERIKE: Izbiće veliki rat, sukob je neizbežan - biće uključeni SAD i Rusija?
NA BLISKOM istoku će izbiti veliki rat između Izraela, Hezbolaha i Irana, koji bi mogao da uključi čak i Rusiju, rekao je glavni urednik Forbsa Stiv Forbs.
24. 07. 2024. u 07:00
MUŽA ISPOLIVALA KLjUČALOM VODOM: Umro u najgorim mukama - kada se otkrilo zašto, ljudi tražili njeno oslobađanje
IME Korine Smit mnogi povezuju sa ženom koja je odlučila da svesno žrtvuje sebe zbog terora koji su preživela njena deca, drugi je ipak zovu beskompromisnom ubicom.
22. 07. 2024. u 17:39
Komentari (0)