Jedna savršena poslastica kao izmišljena za ove tople dane pred nama.
Povezane vesti
![TVIKS TORTA SA PUNO ČOKOLADE I KARAMELE: Ukus je prava fantazija za sve ljubitelje čokolade i karamele TVIKS TORTA SA PUNO ČOKOLADE I KARAMELE: Ukus je prava fantazija za sve ljubitelje čokolade i karamele](/data/images/2024-07-30/511821_shutterstock-tvix-torta_kf.jpg?time=1722348485)
TVIKS TORTA SA PUNO ČOKOLADE I KARAMELE: Ukus je prava fantazija za sve ljubitelje čokolade i karamele
Za tviks tortu nije vam potrebno puno vremena, a ni kulinarskog umeća. Zalogaji puni hrskavog biskvita i još bogatijih slojeva karamele i čokolade užitak su za sva čula.
30. 07. 2024. u 16:00
![BARON TORTA: Najlepši spoj kremastog čokoladnog fila i malina BARON TORTA: Najlepši spoj kremastog čokoladnog fila i malina](/data/images/2024-07-17/507890_shutterstock-baron-torta_kf.jpg?time=1721421042)
BARON TORTA: Najlepši spoj kremastog čokoladnog fila i malina
Zamislite najsavršeniji spoj čokolade i pomalo kiselastih malina.
20. 07. 2024. u 15:00
![SAHER TORTA: Recept za najpoznatiju tortu na svetu SAHER TORTA: Recept za najpoznatiju tortu na svetu](/data/images/2024-07-15/507133_shutterstock-saher-torta_kf.jpg?time=1721043964)
SAHER TORTA: Recept za najpoznatiju tortu na svetu
Recept za saher tortu dolazi iz Austrije, a osmislio ga je čuveni poslastičar Franc Saher 1832. godine u Beču, za kneza Klemensa fon Meterniha. Ovo je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih poslastica, a pravi se od mekanog čokoladnog biskvita koji se premazuje džemom, a na kraju i čokoladom.
15. 07. 2024. u 14:00
![GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus](/data/images/2024-05-30/490310_shutterstock-grandisimo-torta_kf.jpg?time=1717088145)
GRANDISIMO TORTA: Raskošna poslastica sa 4 različita fila - za svačiji ukus
Grandisimo torta je super ako se nekome približava rođendan, jer je raskošna i božanstvenog ukusa. Sastoji se od mekanih kora koje se premazuju sa 4 različita fila, a ne zna se koji je ukusniji. Čokoladni, krem sa lešnicima ili ukusom kafe oduševiće čak i najveće izbirljivce.
01. 06. 2024. u 15:00
![GABON TORTA: Najlepša torta sa čokoladom i lešnicima GABON TORTA: Najlepša torta sa čokoladom i lešnicima](/data/images/2024-05-10/481531_shutterstock-gabon-torta_kf.jpg?time=1716669665)
GABON TORTA: Najlepša torta sa čokoladom i lešnicima
Gabon torta predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje intenzivnih čokoladnih ukusa. Ova bogata, kremasta torta, svojim slojevima i teksturom obećava intezitet i senzualnost ukusa.
26. 05. 2024. u 17:00
Najnovije iz rubrike
![SPREMITE UKUSNE LESKOVAČKE UŠTIPKE: Sočne mesne loptice koje ćete obožavati SPREMITE UKUSNE LESKOVAČKE UŠTIPKE: Sočne mesne loptice koje ćete obožavati](/data/images/2024-08-07/515076_mesni-ustipci_kf.jpg?time=1723044020)
SPREMITE UKUSNE LESKOVAČKE UŠTIPKE: Sočne mesne loptice koje ćete obožavati
Svima je poznato da je Leskovac prestonica autentičnog roštilja. Leto je idealno vreme za pripremu roštilja, bilo da ste u prirodi, dvorištu, na terasi. Ovaj recept za leskovačke uštipke od mesa iskoristite da uz druženje i roštiljanje sa porodicom i prijateljima, probate veoma ukusan specijalitet ovog kraja.
07. 08. 2024. u 19:00
![POHOVANE PIVSKE LIGNJE KOJE SVAKO MORA DA PROBA: Klopa za dušu i stomak POHOVANE PIVSKE LIGNJE KOJE SVAKO MORA DA PROBA: Klopa za dušu i stomak](/data/images/2024-08-07/514982_shutterstock-pohovane-lignje_kf.jpg?time=1723044008)
POHOVANE PIVSKE LIGNJE KOJE SVAKO MORA DA PROBA: Klopa za dušu i stomak
Hrskave, pohovane pivske lignje, pa još sa kriškom limuna i pravim dip-sosom sa strane - opis prave kulinarske fantazije.
07. 08. 2024. u 18:00
![KAKO SE PRAVI APEROL SPRITZ: Najpopularniji letnji koktel koji su Italijani decenijama krili od sveta KAKO SE PRAVI APEROL SPRITZ: Najpopularniji letnji koktel koji su Italijani decenijama krili od sveta](/data/images/2024-08-07/515081_shutterstock-aperol_kf.jpg?time=1723044193)
KAKO SE PRAVI APEROL SPRITZ: Najpopularniji letnji koktel koji su Italijani decenijama krili od sveta
Aperol spritz je koktel koji danas izuzetno popularan, a zapravo se već odavno pije u Italiji. Nekada se pio u njihovim konobama, a koreni ovog koktela datiraju još od 19. veka.
07. 08. 2024. u 17:23
![VEGETARIJANSKE PUNJENE PAPRIKE: Bogat ukus omiljenih namirnica VEGETARIJANSKE PUNJENE PAPRIKE: Bogat ukus omiljenih namirnica](/data/images/2023-07-05/371318_punj_kf.jpg?time=1723041322)
VEGETARIJANSKE PUNJENE PAPRIKE: Bogat ukus omiljenih namirnica
Kada je paprika u glavnoj ulozi, znajte da je zagarantovan pravi gurmanluk. Čime god da ih napunite, dobićete savršen ručak ili večeru sa crvenim, žutim ili zelenim kraljicama leta.
07. 08. 2024. u 16:35
![MINT BRAUNI: Ne može bolje od osvežavajućeg recepta s mentom koji oduševljava i ukusom, i mirisom, i izgledom MINT BRAUNI: Ne može bolje od osvežavajućeg recepta s mentom koji oduševljava i ukusom, i mirisom, i izgledom](/data/images/2024-08-07/514835_shutterstock-menta-braun_kf.jpg?time=1723034336)
MINT BRAUNI: Ne može bolje od osvežavajućeg recepta s mentom koji oduševljava i ukusom, i mirisom, i izgledom
Proteklih godina imali smo priliku da vidimo mnogo interesantnih verzija braunija koje su napravljene, pa im neki dodaju osvežavajuće voćke poput jagoda i šljiva, neki obogate njihov ukus koštunjavim voćem, ali jedan od definitivno najlepših ovakvih kolača jeste mint brauni! U pitanju je verzija s ekstraktom mente, za koju ne sumnjamo da će postati vaš omiljeni kolač. A pravi se tako jednostavno!
07. 08. 2024. u 14:00
Komentari (0)