Za svega par minuta torta od šargarepe.
Povezane vesti
NEODOLJIVA BEOGRAĐANKA: Čokoladna torta sa jabukama, rapsodija ukusa koju niko ne odbija
VIŠE deserta je nazvano Beograđanka, ali je svakako najpoznatija ova sa čokoladom i jabukama. Uplovite u čaroliju mirisa i ukusa.
16. 09. 2024. u 08:00
LEDENA TORTA SA MALINAMA: Ukusan i brzi slatkiš bez pečenja
Ova osvežavajuća poslastica od malina i keksa prijaće svima u toplim danima.
08. 09. 2024. u 08:00
POSLASTICE OD LUBENICE: Jogurt torta, savršeni hladni desert za ove vrele dane
ZDRAVA, sočna i niskokalorična, kraljica leta – lubenica.
30. 08. 2024. u 12:00
PARISKA TORTA: Tajni recept beogradskih poslastičara
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban, zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake, on je i raskošan u isti mah.
28. 07. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
NAPRAVITE SUPER UKUSAN RUČAK: Piletina sa graškom i pečurkama u kremastom sosu
Piletinu možete da napravite i od ostatke piletine, a obrok je baš gurmanski i obilan.
01. 10. 2024. u 09:00
JEDNOSTAVNI RECEPT ZA KESTEN PIRE: Jesenja poslastica koja će vas oduševiti
Jedino što će vam oduzeti vreme prilikom pripreme kesten pirea jeste ljuštenje. Ali sve ima svoju cenu. Na ljuske će vam otići oko 30 odsto mase, pa ukoliko želite da napravite veću količinu kesten pirea, uzmite to u obzir.
01. 10. 2024. u 08:00
SALATA OD PEČENIH KROMPIRA SA KISELIM KRASTAVČIĆIMA I ZAČINSKIM BILJEM: Kad je budete probali, zaboravićete sve druge salate
Ova salata je prepuna ukusa i savršeno će da se uklapa uz neko drugo jelo, kao prilog, ili pak možete da je jedete samu.
01. 10. 2024. u 07:00
SKROZ DRUGAČIJE OD SRBA: Kako Rusi kisele kupus - i nikad im se ne kvari
KISELI kupus je omiljeni specijalitet kada je reč o zimnici kod Srba, a tek da vidite kako ga spremaju Rusi, pašćete u nesvest!
30. 09. 2024. u 18:29
POHOVANI PIRE KROMPIR: Spolja hrskav, iznutra mekan, toliko ukusan da ćete uživati u svakom zalogaju
KROMPIR je povrće koje možete da spremate na različite načine i svako jelo je jednako ukusno.
30. 09. 2024. u 08:00
Komentari (0)