NAJLEPŠI RECEPT ZA LONDONERE: Štanglice koje obožavaju sve generacije
06. 10. 2024. u 14:00
Starinski kolačići - londonske štanglice, oduševiće vas ukusom.
Povezane vesti
SAVRŠENI JESENJI KEKSIĆI MIRIŠU NA LJUBAV: Jedan sastojak menja sve, istopite ga i dodajte u smesu (RECEPT)
ZA manje od deset minuta i bez dodatnih sastojaka, vaši keksići će doživeti potpunu jesenju transformaciju.
09. 11. 2025. u 10:11
KOLAČIĆI KOJI MIRIŠU NA LJUBAV: Sve se samo pomeša i peče, a tope se u ustima (RECEPT)
RECEPT koji je obradovao mnoge.
01. 10. 2025. u 16:43
JESENJA EKSPLOZIJA UKUSA: Kolač od borovnica osvaja na prvi zalogaj
AKO volite osvežavajuće, voćne i mirisne poslastice, kolač od borovnica je pravi izbor za vas.
27. 09. 2025. u 19:00
Najnovije iz rubrike
POSNA BAJADERA: Kraljica domaćih poslastica
ZA SVE istinske ljubitelje tradicionalnih kolača, stiže savršena posna varijanta neodoljive bajadere! Bogata ukusom, topljiva u ustima i idealna za svaki svečani sto — ova poslastica osvaja na prvi zalogaj.
11. 12. 2025. u 20:00
SALATA OD TUNJEVINE, PIRINČA, KUKURUZA I KISELIH KRASTAVACA: Recept za posnu salatu
Ovo je jedna od onih salata koje se spremaju za tren, a nestaju još brže. Srdačna, sveža i blago kiselkasta zbog krastavaca, idealna je za večeru, poneti na posao, školski obrok ili za malu zabavu sa prijateljima.
11. 12. 2025. u 17:00
SALATA OD PILETINE, PAPRIKE, KRASTAVCA I PEČURAKA: Recept za obrok salatu
Ova salata je savršen spoj sočne piletine, hrskavog povrća i kremastog sosa. Brzo se priprema, a idealna je za večeru, kao obrok za poneti ili za kućne zabave. Lagana je, osvežavajuća, a ujedno i dovoljno zasitna.
11. 12. 2025. u 16:00
ČORBA OD PEČURAKA SA REZANCIMA: Odličan recept za posnu čorbu
Tradicionalna čorba od sušenih pečuraka jedno je od najomiljenijih jela svečane posne trpeze. Miris vrganja, blago začinjena supa i fini rezanci čine je savršenim izborom za dane posta.
11. 12. 2025. u 15:19
RECEPT ZA POSNU BORANIJU: Priprema je brza i laka, a ukus neodoljiv (VIDEO)
FANTASTIČAN, lagan i hranljiv ručak, idealan za dane posta.
11. 12. 2025. u 12:00
Komentari (0)