NEODOLJIVI KOLAČ SA MAKOM: Tako jednostavan, a prepun ukusa
31. 10. 2024. u 11:00
Neodoljivi kolač sa makom, savršen za sve prilike.
Povezane vesti

KOLAČ OD LIMUNA I KOKOSA: Odlična i osvežavajuća kombinacija koja se topi u ustima
Napravite ga ove nedelje, oduševićete se.
02. 12. 2024. u 17:00

BANANA KOLAČ SA ČOKOLADOM I ORASIMA: Nepobediva kombinacija ukusa (VIDEO)
Sočan i mekan, zahvaljujući zrelim bananama i jogurtu, ovaj kolač dobija dodatnu dimenziju ukusa uz hrskave orahe i slatke komadiće čokolade. A da bi bio još posebniji, prelijemo ga toplim, kremastim sosom koji mu daje neodoljivu karamelastu notu. Idealan je uz šoljicu kafe ili čaja, bilo za doručak, popodnevnu pauzu ili desert.
22. 02. 2025. u 11:00Jovana Vasić

LENJINGRADSKI KOLAČ: Starinski desert koji obara s nogu
Lenjingradski kolači poput deserta sa dvorova, prepuni finog vanila krema.
23. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

BRZI KOLAČ SA JABUKAMA KOJI SVIMA USPEVA: Napravite ukusnu poslasticu i obradujte ukućane
Recept za kolač sa jabukama je neverovatno jednostavan, a ukusom osvaja već pri prvom zalogaju.
19. 02. 2025. u 13:00Jovana Vasić

ZEBRA KOLAČ PO RUSKOM RECEPTU: Krajnje jednostavan, a tako efektan
Zebra kolač po ruskom receptu se tako jednostavno pravi, a izgleda neverovatno.
15. 02. 2025. u 15:00Jovana Vasić
Najnovije iz rubrike

JEDINSTVENA KOMBINACIJA UKUSA: Salata od rukole i belog luka
Ova salata je primer savršeno balansiranog kombinovanja intenzivnih aroma i ukusa poput belog luka i rukole.
04. 03. 2025. u 13:00Novosti online

POSNE PALAČINKE OD HELJDINOG BRAŠNA: Uživajte u omiljenoj poslastici i u danima posta
Ovako pripremljene mogu stajati i dva dana, tanke su i ukusne kao da su mrsne.
04. 03. 2025. u 12:00Jovana Vasić

PIRE OD POVRĆA SA KOBASICOM: Tradicionalno holandsko jelo idealno za gurmane
Probajte pire na malo drugačiji način.
04. 03. 2025. u 11:00Jovana Vasić


HRSKAVI ŠTAPIĆI OD KROMPIRA SA BELIM LUKOM I PARMEZANOM: Savršeno idu uz razna jela, a i sama po sebi su svojevrsni specijalitet
Ne mogu da prestanu da se jedu koliko su neodoljivi. Svi ljubitelji ovog povrća biće oduševljeni receptom.
04. 03. 2025. u 08:00Jovana Vasić
Komentari (0)