RECEPT ZA NAJKREMASTIJU TORTU NA SVETU: Idealna je za sve koji vole slatko, a nemaju mnogo vremena za kuvanje
29. 11. 2024. u 18:46
Kremasta tekstura i bogat ukus učiniće je omiljenom poslasticom na svakoj trpezi. Sa nekoliko jednostavnih sastojaka i minimalnim trudom, stvorićete pravu poslasticu koja oduševljava svakim zalogajem!
Povezane vesti

LOARA TORTA: Poslastica jedinstvenog recepta, fantastičnog ukusa
Loara je kraljica među tortama, a čim je prvi put budete probali postaće vam jasno i zbog čega. Priprema se od mekanih kora sa lešnicima i izuzetno kremastog fila, raskošna torta kojoj niko neće odoleti.
13. 03. 2025. u 15:00

OBLANDA TORTA PRELIVENA BELOM ČOKOLADOM: Čarobna poslastica koja osvaja na prvi zalogaj
Oblanda torta prelivena belom čokoladom biće vam jedan od omiljenih deserta, a fil možete da menjate i pravite po svom ukusu.
11. 03. 2025. u 15:00
Najnovije iz rubrike

NAPRAVITE NAJUKUSNIJI ČIZKEJK: Iskoristite sezonu jagoda
Čizkejk od jagoda je najlaganiji i najukusniji desert.
10. 06. 2025. u 13:00

NAJBRŽA PLAZMA TORTA! Ništa se ne peče - priprema idealna za tople dane (VIDEO)
DANAS sa vama delimo recept za jedan od onih kolača koji se voli na prvi zalogaj – plazma tortu bez pečenja. Ova poslastica je savršen izbor kada vam se jede nešto slatko, a nemate mnogo vremena. Sprema se za samo 15 minuta, a ukusi će vas podsetiti na domaću čaroliju iz detinjstva. Savršena za porodična okupljanja, iznenadne goste ili jednostavno – da sebe obradujete.
10. 06. 2025. u 12:55

MALO DRUGAČIJA JAGNJETINA: Kotleti spremljeni na grčki način, uživaćete kao u restoranu na obali mora
Kotleti spremljeni na ovaj način mirišu na Mediteran! Tražićete repete, sigurni smo.
10. 06. 2025. u 11:00

ODLIČNE SU I SLEDEĆEG DANA: Domaće kajzerice punjene nutelom (VIDEO)
DOMAĆE kajzerice punjene nutelom su idealne za doručak, užinu ili slatki predah uz kafu.
10. 06. 2025. u 09:00

KREMAST, PUN POVRĆA: Beli čili sa piletinom
RECEPT za ovo kremasto jelo je veoma jednostavan kao i sami sastojci koji su nam potrebni.
10. 06. 2025. u 07:00
Komentari (0)