RECEPT ZA ČUVENU ROZEN TORTU: Poslastica koja odoleva vremenu - SAvršen slatkiš za Badnje veče
05. 01. 2025. u 15:00
Rozen torta je starinska poslastica koja se nekada pravila mnogo komplikovanije nego danas, jer ste kore sami morali da pravite.
Povezane vesti

POSNA ŠTRUDLA S MAKOM: Mekana i sočna, omiljeni slatkiš mnogih generacija
Miris štrudle koji se širi kućom je nešto što većinu ljudi vraća u detinjstvo. Mekanom testu koje je punjeno ukusnim filom skoro niko ne može da odoli.
10. 12. 2024. u 16:00

SLANA POSNA BAJADERA: Dekorativno, ukusno i hladno predjelo, idealno za Svetog Nikolu (VIDEO)
Donosimo vam najbolji recept za posnu slanu bajaderu koja se sprema očas posla.
18. 12. 2024. u 09:00

POSNA PITA SA PEČURKAMA: Brzo se priprema i garantuje savršen ukus
Ako tražite jednostavan i ukusan recept za posni obrok, ova pita sa pečurkama je pravi izbor. Kombinacija hrskavih kora i bogatog nadeva od pečuraka čini je idealnom za ručak, večeru ili posluženje gostima.
18. 12. 2024. u 07:00

MANASTIRSKI PAPRIKAŠ: Brzo se sprema, a ima neuporedivo bolji ukus od onoga sa mesom
Manastirski paprikaš je neodoljivo ukusan i idealan je obrok kada postite, a uz to je i veoma zdrav.
18. 12. 2024. u 11:00

POSNA PICA: Toliko je ukusna da ćete je stalno praviti
Ukoliko preferirate vegansku ishranu ili postite, predlažemo vam recept za picu koja je dovoljno lagana, ali i hranjiva zahvaljujući nutritivnom bogatstvu njenih sastojaka.
14. 12. 2024. u 13:00
Najnovije iz rubrike

TRADICIONALNA VRANJANSKA PITA: Samsa sa mileramom od gotovih kora
Prednost ove samse je što je možete napraviti veoma brzo, a po ukusu neće zaostajati za onom starinskom.
15. 03. 2025. u 07:00

DOMAĆI LIKER OD JAGODA: Slatko i mirisno piće koje osvaja neodoljivom aromom
Liker od jagode ima prijatnu i nedoljivu aromu, a za njegovu pripremu je potrebno par sastojaka i malo vremena. Ono što je bitno kod pripreme ovog likera jeste da koristite čvrste baštenske ili šumske jagode koje nisu prezrele ili oštećene. Liker od jagode može svako da napravi, a super je izbor za osveženje, pogotovo kada vam dođu gosti.
14. 03. 2025. u 16:00

POSNA BAJADERA: Mnogima omiljeni sitni kolač
Bajadera sa razlogom važi za kraljicu sitnih kolača, a ova posna varijanta podjednako je ukusna kao i mrsna.
14. 03. 2025. u 15:00

MANASTIRSKA JOTA: Najukusnije jelo po receptu sa Hilandara
Recept za jotu originalno potiče iz Italije, tačnije iz Trsta.
14. 03. 2025. u 13:30

RECEPT ZA DOMAĆI POSNI MAJONEZ: Uživajte u omiljenom namazu i u vreme posta
Možete da napravite vaš omiljeni preliv i u vreme posta, samo je potrebno da koristite malo drugačije sastojke. Dodajte kao prilog jelu i uživajte.
14. 03. 2025. u 12:00
Komentari (0)