JEDNA OD NAJLEPŠIH ORIJENTALNIH POSLASTICA: Starinski recept za bosanske urmašice
06. 02. 2025. u 13:00
BOSANSKI urmašice su prosto institucija među poslasticama, a evo kako da ih napravite kod kuće
Najnovije iz rubrike
BAUNTI TART BEZ PEČENJA: Savršena poslastica za ljubitelje kokosa i čokolade
AKO ste ljubitelji poznatih Baunti čokoladica, ovaj tart će vas osvojiti na prvi zalogaj! Bogata kombinacija kokosa, bele i tamne čokolade, sve u savršenoj ravnoteži ukusa, a najbolje od svega — priprema se bez pećnice!
13. 11. 2025. u 10:00
ĆUFTE U SOSU OD PARADAJZA I PAPRIKE: Recept za jelo puno ukusa
AROMATIČNE ćufte koje spajaju najbolje od domaće kuhinje — sočno meso, svežu papriku i blago kiselkast ukus paradajza.
13. 11. 2025. u 07:00
ČOKOLADNA TORTA BEZ BRAŠNA: Bogata, sočna i bez glutena!
OVA čokoladna torta bez brašna je savršeni spoj jednostavnosti i luksuza. Savršena je za svečane prilike, ali i kao nedeljni desert uz šolju kafe. Ako volite braunije – ovo će vam biti sledeća omiljena torta!
12. 11. 2025. u 21:00
BAKALAR U PUTERASTOM LIMUNOVOM SOSU: Jednostavno, mirisno i elegantno jelo za svaku priliku
AKO volite lagane, ali ukusne morske specijalitete, ovaj recept je pravi izbor za vas. Bakalar u limunovom puteru spaja svežinu citrusa sa kremastim ukusom putera i blagom aromom belog luka — kombinacija koja podiže ovo jednostavno jelo na restoranski nivo.
12. 11. 2025. u 18:30
SUPA OD SOČIVA, PARADAJZA I KROMPIRA: Topla, mirisna i puna ukusa - Idealna za ručak ili večeru!
KOMBINACIJA sočiva, paradajza i krompira daje savršen balans hranljivosti i ukusa, a ujedno je i lagana i zasitna. Idealna za ručak ili večeru, pogotovo u hladnijim danima kada nam treba nešto domaće, toplo i zdravo.
12. 11. 2025. u 14:30
Komentari (0)