ZEBRA KOLAČ PO RUSKOM RECEPTU: Krajnje jednostavan, a tako efektan
15. 02. 2025. u 15:00
Zebra kolač po ruskom receptu se tako jednostavno pravi, a izgleda neverovatno.
Povezane vesti

ČUVENI BELGIJSKI VAFLI SA RUMOM: Neodoljiv praznični kolač koji donosi sreću u Novoj godini
Belgijski vafli sa rumom su idealan novogodišnji desert sa kojim ćete da prizovete sreću i slatke trenutke.
26. 12. 2024. u 13:00

KOLAČ OD LIMUNA I KOKOSA: Odlična i osvežavajuća kombinacija koja se topi u ustima
Napravite ga ove nedelje, oduševićete se.
02. 12. 2024. u 17:00
Najnovije iz rubrike

ČORBA OD PEČENOG PARADAJZA I LUKA: Priprema je neobična, ali jednostavna, a ukus božanstven (VIDEO)
Ako uživate u čorbama od povrća, ova nesvakidašnja varijanta od pečenog paradajza će vam se sigurno dopasti.
19. 02. 2025. u 09:00Jovana Vasić

JELO OD VEKNE HLEBA: Kriške stavite u tepsiju, dodajte fil i uživajte u preukusnom obroku (VIDEO)
Donosimo vam recept za preukusno jelo od vekne hleba.
19. 02. 2025. u 07:00Jovana Vasić

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA: Savršen za filovanje peciva i torti
Isprobajte italijanski krem od pistaća po jednostavnom receptu i moći ćete da ga koristite za filovanja, ili da ga jednostavno namažete na hleb.
18. 02. 2025. u 20:31Jovana Vasić

NAPRAVITE DOMAĆI PARIZER: Zdraviji i lepšeg ukusa od kupovnog
Evo kako da napravite domaći zdravi parizer u kome će uživati cela porodica, savršen je za doručak ili večeru.
18. 02. 2025. u 17:02Jovana Vasić

IDEALAN RUČAK KOJI SE BRZO SPREMA: Medeni i glazirani pileći bataci
Lepo ispečeno i preliveno pikantnim, a jednostavnim sosom, meso bataka se topi u ustima.
18. 02. 2025. u 13:45Jovana Vasić
Komentari (0)